Нова абонаментна услуга се грижи за жилищата на софиянци

  • 20 април 2018 08:10

  • 12356
  • 3
Нова абонаментна услуга се грижи за жилищата на софиянци
©

Нова абонаментна услуга, която "спасява" жителите на столицата при налагащи се аварийни ремонти в офисите и домовете им, се появи на пазара в София в началото на този месец.

Domserviz.bg предлага уникални за България характеристики, които гарантират спокойствие в дома и офиса и елиминират стреса от справянето с най-честите повреди и ремонти.

Изборът на един от трите абонаментни плана на Domserviz.bg носи на клиентите безплатни посещения на доказани специалисти в различни направления от сферата на строителството и ремонтите.

Това прави извънредните разходи по жилището предсказуеми, а възможността за закупуване на резервни части и материали по цени на едро щади семейния бюджет.

Абонаментът е въпрос на един клик през компютър, телефон или таблет, а посещенията се правят в удобно за клиента време, посочват от стартъп компанията, оперираща на територията на София.

Абонаментните планове се базират на вида имот, така че да отговорят най-добре на нужните на клиентите, като важат в рамките на една календарна година.

Платформата Domserviz.bg е подходяща както за работещите млади софиянци, които ценят времето си, така и за по-възрастните обитатели на столицата, които имат нужда от помощ при поддръжката на жилищата си.

Последвайте канала на

Novini.bg
12356 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Потърпевш

2018.12.15 | 21:36

3

Абсолютна измама, прибраха парите, но нищо не свършиха.

Ць

2018.05.08 | 22:28

2
Нищо няма да се получи от това хората нямат доверие на ремонтьорите!!!!!
Ъео

2018.05.03 | 17:08

1
Пак вид измама да можеш да проникнеш в къща!

Добави коментар

Водещи новини