Астрална близначка на Стоянка Мутафова мечтае за среща с известната актриса (снимки)

  • 19 април 2018 16:11

  • 3578
  • 1
Астрална близначка на Стоянка Мутафова мечтае за среща с известната актриса (снимки)
© Булфото

Астрална близначка на Стоянка Мутафова живее в Силистра. 96-годишната Иванка Минчева е родена на 2 февруари 1922 г., също като легендарната българска актриса, но в село Айдемир.

Преди 36 години баба Иванка, навръх 60-годишния си юбилей видяла по телевизията предаване за същата годишнина на Стоянка МутафоваСтоянка МутафоваСтояна Константинова Мутафова е българска актриса, по-известна като Стоянка Мутафова. Истинското. Оттогава силистренката смята поздравите по медиите на 2 февруари като отправени към нея, а актрисата за своя родна сестра и години наред мечтае да се срещне с нея и да я прегърне като сродна душа.

Това тя ще направи на 23 април, когато в Силистра ще бъде представена книгата "Добър вечер, столетие мое!", написана от дъщерята на актрисата Мария Грубешлиева. Отсега баба Иванка е развълнувана и се чуди какъв подарък да поднесе на именитата си "близначка".

Освен, че е родена в същия ден като Мутафова, Иванка Минчева има и театрално потекло. Тя е втора братовчедка на друг легендарен български актьор – Коста Цонев, чийто родови корени са от село Сребърна. Бащите им били първи братовчеди, а Иванка от дете се изявявала в самодейните състави в Сребърна и Айдемир и обичала да прави "театрални щуротии", пише "Булфото".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3578 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Коста

2018.05.04 | 20:58

1
Какви астрални тинтири-минтири, какви пет лева, бе?На такива глупости кой вярва?

Добави коментар

Водещи новини