Меган Маркъл с две рокли на сватбата си с принц Хари

  • 19 април 2018 13:18

  • 2981
  • 0
Меган Маркъл с две рокли на сватбата си с принц Хари
© Getty Images/Guliver

Меган Маркъл ще последва примера на херцогинята на Кембридж Катрин и ще смени две рокли на предстоящата си сватба с принц Хари, пише в. "Дейли експрес".

Тайната чие творение ще бъдат роклите ще остане строго пазена до сватбата на 19 май. Месец преди голямото събитие източник от обкръжението на бъдещата кралска булка разкрива, че за церемонията в параклиса "Сейнт Джордж" на замъка Уиндзор Меган Маркъл е избрала "традиционна и елегантна" рокля, която ще смени с друго, по-ефектно творение за приема, организиран от престолонаследника принц Чарлз.

"Меган ще има две рокли - една за церемонията и друга за вечерния прием. Планът й е да се преоблече след церемонията с нещо по-ефектно и не толкова ограничаващо. Самата булчинска рокля ще бъде традиционна и елегантна", разкрива неназованият източник, цитиран от сп. "Венити феър".

За сватбената церемония с принц Уилям през 2011 г. в Уестминстърското абатство Кейт Мидълтън избра рокля на Сара Бъртън, творчески директор на модна къща "Александър Маккуин". На приема в Бъкингамския дворец булката, вече като херцогинята на Кембридж Катрин, се появи в изискана рокля от бял сатен с деликатен колан, отново сътворена от Бъртън, припомня изданието.

Последвайте канала на

БТА
2981 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини