Билети вече могат да се купуват през онлайн системата на НДК, не само да се запазват

  • 18 април 2018 16:16

  • 981
  • 0
Билети вече могат да се купуват през онлайн системата на НДК, не само да се запазват
© Булфото

Билети вече могат да се купуват през онлайн системата на НДК, не само да се запазват, съобщават от екипа.

На tickets.ndk.bg вече са се регистрирали над 15 000 потребители. Следващата стъпка е въвеждане на собствена система за проверка на билетите.

Въвеждането на онлайн системата за продажба на билети е в унисон с визията на ръководството на НДК за превръщането му в модерен европейски културно-конгресен център. Платформата за покупка на билети е част от цялостен пакет за подобряване на организацията на събития в НДК, като следващата стъпка ще е въвеждането и на собствена система за проверка на купените билети. Това е поредица от мерки, предприети от мениджмънта за подобряване на качеството на обслужване на партньорите, клиентите и зрителите на НДК, както и за увеличаване на сигурността в сградата. Така от екипа се надяват и да повишат приходите.

Билети за събитията във всички културни пространства на НДК - зала 1, Театър "Азарян", ДНК - Пространство за съвременен танц и пърформанс, кино "Люмиер Лидл", Литературния клуб "Перото", зала 42 - могат да се купят на tickets.ndk.bg. До 20 април Билетният център ще работи целодневно в кино "Люмиер Лидл", а касите в основната сграда ще отварят след приключване на събитията, се посочва в съобщението.


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
981 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини