Бойко Сачански: Създадохме "Ние обичаме България", за да спасим историята ни (видео)

  • 24 април 2018 13:32

  • 2130
  • 0
Бойко Сачански: Създадохме "Ние обичаме България", за да спасим историята ни (видео)
©

Бойко Сачански е управител на BILLA България и е един от малкото мениджъри на толкова високо ниво, с когото можете да разговаряте свободно на всякакви теми - от история на България до глoбална икономика.

За себе си признава с усмивка, че вярва в мисията да опазим българското и българщината, затова и се захваща с кампанията "Ние обичаме България", която вече за трета поредна година BILLA подкрепя. И понеже е убеден, че ние българите можем да направим така, че да съхраним най-значимите си паметници на културата и природните забележителности, част от Стоте национални туристически обекта на България, той споделя, че с нетърпение очаква датата 22-ри май, когато в столичната зала "Арена Армеец" ще се състои големият концерт, посветен на каузата за възстановяването на Плевенската епопея.

На сцената ще се качат някои от най-големите БГ звезди, сред които Веселин Маринов, Тоника Домини, Дует Ритон, 100 KILA, СкандаУ, Deep Zone Project, Мистерията на българските гласове, Берковската духова музика, ансамбъл „Филип Кутев“, както и Славка Калчева и Поли Паскова. Всички те участват безвъзмездно в концерта, който ще бъде изключително зрелищен и емоционален.

Билетите са на символичната цена от 10 лв. и могат да бъдат закупени от всички магазини на BILLA в София и Плевен, както и от мрежата на Тикетпро.

Ето какво още ни разказа Бойко Сачански за кампанията в това ексклузивно интервю:

Последвайте канала на

Novini.bg
2130 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини