Проблемен руски ученик вилня в класна стая с нож и коктейл Молотов (видео)

  • 18 април 2018 10:51

  • 1323
  • 2
Проблемен руски ученик вилня в класна стая с нож и коктейл Молотов (видео)
© gettyimages (архив)

Руски тийнейджър с проблеми в развитието влезе в класна стая, наръга с нож преподавателка, своя съученичка, запали помещението с коктейл Молотов и направи опит за самоубийство, написа лайф.ру.

Инцидентът стана днес сутринта в град Стерлитамак, който се намира в югозападната автономна република Башкирия. Пристигналите на място полицаи задържаха 17-годишния възпитаник на училището, наричан Артьом Т., и го закараха под засилена охрана в местна болница. Пострадалите жена и момиче също са хоспитализирани. "Няма опасност за живота на нито един от пострадалите", съобщиха от здравното заведение.

Властите в града образуваха две дела. Първото е срещу извършителя на атаката. Той е обвинен в опит за убийство на повече от едно лице. Второто дело е заведено срещу управата на гимназията за допуснатата престъпна небрежност, защото са допуснали в училището да влезе въоръжено лице.

По данни на лайф.ру Артьом е планирал нападението с месеци. Той през януари в чат със свой приятел е заявил: Искам да убия всички аутисти.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1323 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Томахавка до руските пияници

2018.04.22 | 14:00

2
нищо ново в рускенефа!
Крум Усаински-Крупник

2018.04.22 | 14:00

1
Цървули!!!Редови Недорасъл,Недоеволюирал,Сибирско-Азиатски,Алкохолизиран Дегенерат-Братушка!!!Имал проблеми в развитието!!!В Рускенефа всички са с проблеми в развитието!!!Примитиви!!!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини