Астросъветът днес: Обърнете внимание на знаците на съдбата

  • 18 април 2018 06:08

  • 7743
  • 0
Астросъветът днес: Обърнете внимание на знаците на съдбата
© Pixabay

Луната е в знак Телец, където ще остане до 15:03ч. Преобладава материалистичната настройка, практичността, засилва се търпението. Избягвайте да напъвате гласовите връзки, пазете гърлото от студени напитки и викане, врата от стоене на течение, правете упражнения за шията, отложете визитата при зъболекар.

Луната от 01:06 до 15:03ч се движи на празен ход. През този период не е подходящо да се започват важни и нови дела. Не започвайте нищо важно, не посещавайте държавната администрация за уреждане на въпроси, не предприемайте важни решения, делови преговори. Всичко ще бъде напразно и ще изхабите много нерви, ще срещнете много трудности, а краят е неясен.

В 15:03ч Луната преминава във въздушния знак Близнаци, където ще остане до 17:28ч на 20 април.

4 лунен ден започва от 08:26ч и продължава до 09:09ч на следващия ден. Символ на деня е дървото на познанието - денят на грехопадението на човека вкусил от забранения плод. Това е първият от неблагоприятните дни - двойствен ден. На действията на човек, светът започва да реагира именно в този лунен ден. Ако обръщате внимание на знаците на съдбата, то ще можете да определите дали държите правилен курс.

Първата половина на 4 лунен ден е по-благоприятна. Носи душевно равновесие. Втората половина затормозява позитивните тенденции и само благодарение на прояви на дипломатичност и добронамереност може да се избегнат конфликтите.

Много тайни днес могат да станат явни, а казаните думи да се обърнат срещу вас. Избягвайте както колективната работа, така и местата, където има много хора. Желателно е да останете пасивни и повече време в уединение. Забранено е да се произнасят лоши думи даже мислено, защото сега притежават голяма сила. Може да имате активни контакти, но се въздържайте да вземате бързи решения. Бъдете внимателни, тъй като денят е пълен с изкушения и предизвикателства. Несдържаните хора е по-добре да помълчат, тъй като със злите си езици могат да довлекат беди.

Не трябва да се късат цветя, да се режат дървета. Добре е всякакво общуване с тях. Хубаво е да прекарате повече време сред природата, в парка и да се насладите на хубава музика в уединение.

Здраве - Болестите възникнали днес, може да получат усложнение и да бъдат продължителни, ако не им се обърне веднага сериозно внимание и не започнат да се лекуват навреме. Обикновено протичат тежко. Особено уязвими са адамовата ябълка, гръкляна и шийните прешлени.

Отношения – Някой от близките ви може да потърси съвет от вас. Не бързайте веднага да го давате. Първо огледайте ситуацията от всички страни. Бързо взетите решения са голяма грешка в този момент. Търсете във всичко златната среда, правете компромиси.

Секс - Необходимо е да бъдете внимателни в интимните взаимоотношения и да се използват по-леки форми на секс.

Бизнес – Забавете малко темпа и анализирайте ситуацията. Добро време за натрупване и обработка на нова информация, за търговски операции. Време за рационализация на бизнеса. Не жалете нито време, нито пари за производителността на своето предприятие.

Подстрижката - Ако в момента ви устройва здравето и личния ви живот и нищо друго не желаете, то въздържайте се от подстригване в този ден. Работата е там, че след подстрижка косите ви ще растат дълго и може да се измени тяхната структура, дебелина на косъма, гъстотата, а това неизменно ще повлече след себе си изменения в енергообмена, което пък ще се отрази на живота ви като цяло. Трудно е да се прогнозира характера на измененията.

Сънища - Често в 4-тото лунно денонощие човек сънува своите родители. Това означава, че от тях са унаследени някои проблеми, които се нуждаят от срочно разрешение.

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
7743 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини