Цветан Цветанов в Борино: С всяко добро нещо, направено от ГЕРБ, шансовете на БСП да управляват нама

  • 17 април 2018 13:48

  • 1070
  • 4
Цветан Цветанов в Борино: С всяко добро нещо, направено от ГЕРБ, шансовете на БСП да управляват нама
© ГЕРБ

БСП всячески се опитват да неглижират постиженията на правителството и управляващото мнозинство. Причината е, че колкото повече добри неща правим за страната и сънародниците ни, толкова повече намалява шансът им да управляват. Затова искат да изнесат дебата в полето на интригите и словесните нападки. Аз няма да спра да повтарям, че трябва да обсъждаме и да спорим за политики, не за личности. Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа по време на среща с жители на село Борино.

„Ние сме широко отворени към всички граждани на България, затова сме национално отговорна партия. В началото, когато се появихме на политическата сцена, другите партии плашеха хората, че ние ще бъдем разрушителите на етническия мир. А вие ми кажете - колко пъти аз като съм идвал в Борино съм говорил нещо лошо срещу някой персонално, защото той е от друга религия или етнос“, попита Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и подчерта, че управляващите трябва да решават проблемите на всички населени места без да ги делят на „наши“ и „ваши“.

„Когато имаме еднакъв подход към всички, тогава и мюсюлмани, и християни, и евреи, и католици – всички ще вървим в една посока. А какво по-хубаво за България от това“, категоричен бе Цветанов. Той каза на хората, дошли да го видят, че иска те да чувстват подкрепата на ГЕРБ и връзката помежду им да бъде постоянна.

Последвайте канала на

Novini.bg
1070 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
фют

2018.04.17 | 17:25

4
Как не се научихте по малко да се хвалите и да хулите!!! Това гони електората ви....
гост

2018.04.17 | 17:24

3
Вие нямате еднакъв подход към всички и точно вие създавате непрекъснато интриги,омраза към едни за сметка на други,защо обикаляте само градовете с кметове от ГЕРБ за да сте сигурни ,че държавната и общинска власт ще ви е сигурна,но чий пари харчите
АНТИГЕЙБЕРАС

2018.04.17 | 17:21

2
ПРЕДИ ИМАХМЕ МУТРИ В ДЪРЖАВАТА,СЕГА МУТРИТЕ СИ ИМАТ ДЪРЖАВА.БОКОЛАНДИЯ

2018.04.17 | 17:21

1
малоумник

Добави коментар

Водещи новини