Харесайте facebook страницата ни

Цветан Цветанов в Борино: С всяко добро нещо, направено от ГЕРБ, шансовете на БСП да управляват намаляват

© ГЕРБ

БСП всячески се опитват да неглижират постиженията на правителството и управляващото мнозинство. Причината е, че колкото повече добри неща правим за страната и сънародниците ни, толкова повече намалява шансът им да управляват. Затова искат да изнесат дебата в полето на интригите и словесните нападки. Аз няма да спра да повтарям, че трябва да обсъждаме и да спорим за политики, не за личности. Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 ... към профила по време на среща с жители на село Борино.

„Ние сме широко отворени към всички граждани на България, затова сме национално отговорна партия. В началото, когато се появихме на политическата сцена, другите партии плашеха хората, че ние ще бъдем разрушителите на етническия мир. А вие ми кажете - колко пъти аз като съм идвал в Борино съм говорил нещо лошо срещу някой персонално, защото той е от друга религия или етнос“, попита Цветан Цветанов и подчерта, че управляващите трябва да решават проблемите на всички населени места без да ги делят на „наши“ и „ваши“.

„Когато имаме еднакъв подход към всички, тогава и мюсюлмани, и християни, и евреи, и католици – всички ще вървим в една посока. А какво по-хубаво за България от това“, категоричен бе Цветанов. Той каза на хората, дошли да го видят, че иска те да чувстват подкрепата на ГЕРБ и връзката помежду им да бъде постоянна.

Коментари
Коментари (4)
Коментирай
гост (гост)
17.04.2018 | 17:24

Вие нямате еднакъв подход към всички и точно вие създавате непрекъснато интриги,омраза към едни за сметка на други,защо обикаляте само градовете с кметове от ГЕРБ за да сте сигурни ,че държавната и общинска власт ще ви е сигурна,но чий пари харчите

Рейтинг:
 
0
(гост)
17.04.2018 | 17:21

малоумник

Рейтинг:
 
1
АНТИГЕЙБЕРАС (гост)
17.04.2018 | 17:21

ПРЕДИ ИМАХМЕ МУТРИ В ДЪРЖАВАТА,СЕГА МУТРИТЕ СИ ИМАТ ДЪРЖАВА.БОКОЛАНДИЯ

Рейтинг:
 
1
фют (гост)
17.04.2018 | 17:25

Как не се научихте по малко да се хвалите и да хулите!!! Това гони електората ви....

Рейтинг:
 
1
 
Добави Коментар