Без вода в някои части на столицата утре

  • 17 април 2018 09:44

  • 3667
  • 0
Без вода в някои части на столицата утре
© Pixabay

Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 18 април 2018 г. (сряда), съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Тодор Александров“ жк. „Илинден“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Вардар“, бул. „Тодор Александров“, бул. „Константин Величков“, бул. „Александър Стамболийски“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Найчо Цанов“ ъгъла с ул. „Хисаря“.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. „Гоце Делчев“ жк. „Бели брези“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
- бул. „Гоце Делчев“ от ул. „Дойран“ до бул. „България“ (нечетни номера);
- ул. „Солун“ от бул. „Гоце Делчев“ до ул. „Хайдушка гора“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Гоце Делчев“ ъгъла с ул. „Битоля“.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Ген. Едуард Тотлебен“ Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до

20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
- бул. „Ген. Едуард И. Тотлебен“ от бул. „Ген. Михаил Д. Скобелев“ до ул.„Йоаким Кърчовски“;
- ул. „Кирил Пейчинович“ от ул. „Владайска“ до бул. „Ген. Едуард И. Тотлебен“;
- ул. „Георги Данчов - Зографина“ от ул. „Владайска“ до бул. „Ген. Едуард И. Тотлебен“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Ген. Едуард И. Тотлебен“ ъгъла с ул. „Георги Данчов - Зографина“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Тулово“ Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ от бул. „Цар Освободител“ до ул. „Шипка“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ ъгъла с ул. „Мургаш“.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. 82 кв. „Симеоново“ вилна зона „Симеоново-север“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:
- ул. „Света Мария Магдалина“, ул. 82, ул. 83, ул. 85 и ул. „Шумако“;
- ул. 82 №5, №7, №9, №11 и ул. 83 от №1 до №4 А.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Света Мария Магдалина “ ъгъла с ул. 82.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Кипарис“ с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Могила“, ул. „Васил Левски“, ул. „Свети Спас“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Обретеница“ ъгъла с ул. „Рашовец“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Дунавски лебед“ кв. „Васил Левски“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Ботевградско шосе“, ул. „Рилска обител“, ул. „Константин Фотинов“, ул. „Станислав Доспевски“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Поп Грую“ ъгъла с ул. „Дунавски лебед“.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. „Инж. Иван Иванов“ жк. „Сердика“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Костенец“, бул. „Инж. Иван Иванов“, ул. „Арх. П. Момчилов“, ул. „Гюешево“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Гюешево“ в двора на Професионална гимназия по електроника.
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
3667 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини