Харесайте facebook страницата ни

Шефът на БДЖ: Компанията е спасена от фалит

Искам да се извиня на всички пътници, които са изпитали неудобства по време на празниците. Взимаме мерки, които са краткосрочни и дългосрочни. За следващите празници предвиждаме да се пътува само с предварителна резервация. Ще направим разяснителна кампания. По този начин няма да има претъпкани влакове, защото понякога наистина сме изненадани от пътникопотока.   

Това каза в сутрешния блок на БТВ изпълнителният директор на БДЖ Владимир Владимиров. "В БДЖ текат тежки реформи. Много от средствата отиват за погасяване на задълженията. Заварихме едно съсипано дружество. В БДЖ от много години не са правени инвестиции и това трябва да се спре. Последният вагон, който се запали, е бил напълно изряден. В неговото запалване има външна намеса. Това показаха всички проверки", разкри шефът на БДЖ.

"Най-вярното твърдение е, че с влак ще се стига от София до Бургас за три часа и половина. В момента тече процедура за новите влакове. Всички критерии са ясни. Щом тя приключи, до две години това ще е факт. Надявам се до края на мандата на това правителство да има нови мотрисни влакове по релсите на България. Ние сме държавата, в която се инвестира най-малко в железопътна инфраструктура. Към този момент компанията е спасена от фалит", завърши Владимиров.

Коментари
Коментари (3)
Коментирай
дуци (гост)
17.04.2018 | 13:39

ТЯ Е ФАЛИРАЛА , НО НЯМА СМЕЛОСТА ДА КАЖЕ ИСТИНАТА ТОЯ НЕДОМАСЛЕНИЯ БУШОН

Рейтинг:
 
0
Иван (гост)
17.04.2018 | 13:39

Непрокопсаник.

Рейтинг:
 
0
Румен (гост)
17.04.2018 | 13:39

Тоя рошльо ли управлявя БДЖ-то?! И акъла му рошав.

Рейтинг:
 
0
 
Добави Коментар