Даниел Смилов: Щом Радев е казал "А", трябва да каже и "Б" (видео)

  • 17 април 2018 08:07

  • 7660
  • 8
Даниел Смилов: Щом Радев е казал "А", трябва да каже и "Б" (видео)
©

Лесно е, когато си сравнително нов в политиката, да говориш за корупцията. Така направиха и Симеон Сакскобургготски, и Бойко Борисов. Щом Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на е казал "А", трябва да каже и за КТБ, и за "ЦУМ гейт". Всички знаем, че има корупция в България, но никой политик не е посмял досега да се намеси решително в борбата с тази корупция.

Това каза в сутрешния блок на БТВ политологът Даниел Смилов, който коментира вчерашното изказване на президента Румен Радев. Заедно с него гост беше и социлогът Кънчо Стойчев. "За мен президентът не говореше за корупция, а за кражбите. Трябва да се прави разлика между корупция и кражби. Точно това заяви вчера Радев - трябва да се спрат кражбите", обяви Стойчев.

 "Общите констатации на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на са ясни и той трябва да направи по-сериозни крачки. Радев направи мек намек, че ще прави своя партия. Според мен Радев се опитва да покаже, че е надпартиен и не е зависим от БСП. Аз лично не виждам Радев да прави някакви стъпки към създаването на партия", категоричен беше Смилов.

"За мен е спекулация тезата, че президентът ще прави партия. За мен Радев изпълнява стъпка по стъпка предизборната си кампания. Той знаеше, че няма лостове да управлява и заяви, че ще бъде очите и ушите на обществото и точно това прави", разкри Стойчев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
7660 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Славуца

2018.04.17 | 16:31

7
Предстои раждането на нова болшевишка партия -- ПАРТИЯ НА КАУНИТЕ В БЪЛГАРИЯ -- прикрити за сега каПутински отрепки , готови да върнат България в лапите на първобитния , изостанал от света окупаторски комунизъм , срещу рубли разбира се !
МИЛИЦИОНЕР ФИЗКУЛТУРНИК

2018.04.17 | 16:31

8
ПРАВ СИ...НАШАТА БКП-2 "ГРОП и ЧУК" ВЕЧЕ ЗАГИВА....ОСРАХМЕ СЕ

2018.04.17 | 14:05

6
Простотия от Радев, простотия от Кънчев....
dekameron

2018.04.17 | 14:05

5
i kakva e razlikata m-u krajbite i korupciata tce az ne se sehtam za takava plateni mekereta dolni.
Boki

2018.04.17 | 14:05

4
Данаилчо добре платен лакей на Бати Боко знае какво да говори и как да заслужи повишение Но не знае че на хората им писна от крадливи политици и това ще се разбере на изборите А президента е прав че в България всичко се прави на тъмно от ГЕРБ
naco

2018.04.17 | 14:05

3
Другарю Смилов, "Б"-то не трябва ли да го КАЖАТ ,другарите Б.Б.,Ц.Ц.,................т.е. УПРАВЛЯВАЩИТЕ? Не е ,така ли? Че за какво ни са тогава тези УПРАВЛЯВАЩИ????

2018.04.17 | 14:04

1
Да каже другарят генерал Радев какво мисли за участието на партията му - БСП в бандитската приватизация, която съсипа държавата. Напр.: как др.Гергов се сдоби с Плавдивския Панаир, др. Нинова с Техноимпикс, др. Ковачки с Бобов Дол и хилядите незнайни герои...
аз

2018.04.17 | 14:04

2
Предпочитам да каже, че се маха! Да си гледа пенсията - тя му е почти колкото сегашната заплата! Да не ни занимава повече с глупости!

Добави коментар

Водещи новини