Харесайте facebook страницата ни

Цветанов: БСП искат криза, за да влязат във властта чрез служебен кабинет (снимки)

© ГЕРБ

БСП още не могат да преодолеят загубата, която понесоха на парламентарните избори. Те още смятат, че ако успеят да създадат криза, ще се стигне до служебен кабинет, назначен от президента Радев, и по този начин те ще могат да влязат служебно във властта, иначе не могат. Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан Цветанов на областно партийно събрание в Смолян.

В него участваха още кметът на Смолян и областен координатор на ГЕРБ Николай Мелемов, депутатите д-р Даниела Дариткова и д-р Красимир Събев, областният управител Недялко Славов, кметове на общини от област Смолян и общински съветници.

Цветанов сподели разочарованието си от поведението на опозиционните партии. „В момента никоя от тях не мисли как да реши проблемите на хората. Това въобще не им е на дневен ред. Те мислят само за влизане в управлението“, обясни зам.-председателят на ГЕРБ. „Разочарован съм и от президента Радев, който обслужва БСП. Досега не съм чул някъде да е казал, че в България се прави нещо позитивно и добро. Не съм чул обективна оценка. Явно от БСП и Румен Радев ще очакваме такъв подход, който да удря и да дискредитира ГЕРБ. И докато за БСП това е приемливо, за президента не е“, напомни той.

По думите му на въздействието с компромати спрямо ГЕРБ може да се отговори само с дела. „Запомнете - всяко обещание, което даваме, хората след време ще си го потърсят“, призова Цветанов.

Цветан Цветанов подчерта, че усилията на ГЕРБ са насочени към стабилност на правителството, което на свой ред да постига реални резултати. Той отбеляза, че България е получавала само високи оценки за европредседателството. „Няма държава, която да не оценява това, което прави България във връзка с председателството на Съвета на ЕС“, посочи Цветанов.

Преди събранието двамата с кмета на Смолян Николай Мелемов направиха разходка по главната улица на Смолян. След обиколката Цветанов сподели, че е много удовлетворен.

„При тези срещи се усеща настроението на хората и дали добре си вършим работата и ние като централна власт, и кметът на дадената община“, обясни зам.-председателят на ГЕРБ. „Повечето партии така изчезнаха или се смалиха, защото загубиха контакта си с хората. Взеха властта, качиха се в небесата и забравиха откъде са тръгнали. Затова за нас тези човешки контакти са много важни“, обобщи Мелемов.

Коментари
Коментари (20)
Коментирай
гост (гост)
20.04.2018 | 09:13

И понеже комунягите ви правят сечено, вие продължавате да им толерирате кадрите и да ги държите на ръководни позиции .... Малоумен полицай!

Рейтинг:
 
1
(гост)
17.04.2018 | 21:25

БСП се стремят към властта с всички сили и не бива да бъдат допускани , защото помним Виденовата зима, Банковите фалити, КТБ, бавдитската приватизация. Днес дечицата на велможите пак са в мерцедесите. Стига вече!

Рейтинг:
 
1
(гост)
20.04.2018 | 09:13

Тоя вместо да лъска наровете в някой пандиз ,тръгнал да обикаля България и да ръси глупости !!!! Егати държавата !!!!!

Рейтинг:
 
0
(гост)
17.04.2018 | 21:25

МАЛОУМЕН ГЕРБЕРСКИ ИДИОТ !!!!!!

Рейтинг:
 
0
(гост)
20.04.2018 | 09:14

малоумен предател и мекотело

Рейтинг:
 
0
АНТИГЕЙБЕРАС (гост)
17.04.2018 | 21:25

ПРЕДИ ИМАХМЕ МУТРИ В ДЪРЖАВАТА,СЕГА МУТРИТЕ СИ ИМАТ ДЪРЖАВА.БОКОЛАНДИЯ

Рейтинг:
 
0
Анонимен (гост)
17.04.2018 | 08:24

Не посещавайте сайта ДНЕС бг най голямата цензура е там.

Рейтинг:
 
0
(гост)
17.04.2018 | 21:25

БСП УМРЕ!

Рейтинг:
 
8
(гост)
20.04.2018 | 09:14

Кой закрепостява децата ни, а Цецо?

Рейтинг:
 
0
(гост)
20.04.2018 | 09:14

ЦЕЦО, ЗАЩО НЕ СТАНА ПРЕЗИДЕНТ БЕ? НАЛИ Е ХУБАВО?

Рейтинг:
 
0
гост (гост)
20.04.2018 | 09:14

Вие от страх да не падне правителството обикаляте държавата да оплювате всички останали,да разделяте и владеете,нали вие взехте 20 милиарда заем да живеем по-добре,ами кажете какво подобрихте в живота на обикновения човек,не на вашия,за него виждаме

Рейтинг:
 
0
щщ (гост)
17.04.2018 | 21:25

Цецо на въжето. Боце на въжето, всички гнусни герберасти на въжето.

Рейтинг:
 
0
1 2
 
Добави Коментар