Караянчева ще участва в Глобална парламентарна конференция във Вашингтон

  • 16 април 2018 07:23

  • 1097
  • 2
Караянчева ще участва в Глобална парламентарна конференция във Вашингтон
© Булфото (архив)

Председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на ще участва в Глобална парламентарна конференция, организирана от Групата на Световната банка и Международния валутен фонд във Вашингтон. Това съобщиха от пресцентъра на Народното събрание.

Във форума ще вземе участие и председателят на Комисията по бюджет и финанси Менда Стоянова. Събитието ще се проведе днес и утре във Вашингтон (САЩ). Днес председателят на българския парламент ще участва в Специалната сесия с участие на ръководството на Международния валутен фонд и Групата на Световната банка в централата на организацията във Вашингтон. Изказвания е предвидено да направят управляващият директор на МВФ Кристин Лагард и президентът на ГСБ Джим Йонг Ким. По-късно Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на ще разговаря с главния изпълнителен директор в Световната банка Кристалина Георгиева.

Председателят на Народното събрание ще изнесе реч по време на пленарното заседание на високо равнище за председателите на парламенти, посветено на темата „Добро управление и ролята на законотворците“.

На 17 април 2018 г., в рамките на работното си посещение в САЩ, председателят на парламента Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на ще проведе среща с председателя на Камарата на представителите на Конгреса на САЩ Пол Раян.

По време на визитата си в САЩ Караянчева ще разговаря и с представители на различни неправителствени организации. Председателят на Народното събрание ще се срещне и с представители на българската общност в САЩ.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1097 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
dekameron

2018.04.17 | 07:33

2
bezplatnite ekskurzii za grobarskite izcadia niamat krai
Profesor

2018.04.17 | 07:33

1
Неграмотните управляващи пак на екскурзия за сметка на болните българи, за които няма пари за лечение!

Добави коментар

Водещи новини