Спукана гума причинила тежката катастрофа с бус на магистрала "Тракия"?

  • 15 април 2018 18:52

  • 23196
  • 2
Спукана гума причинила тежката катастрофа с бус на магистрала "Тракия"?
© Булфото

Двама от пътниците, пострадали във вчерашната катастрофа на магистрала "Тракия" край Ямбол, са все още в критично състояние. При инцидента на място загинаха двама души, а седемте пострадали са настанени в лечебни заведения в Ямбол, Сливен и Бургас.

Петима от пострадалите са приети в ямболската болница, но след консултация, една от пострадалите е транспортирана в Бургас. Трима са в хирургичното отделение, а млад мъж е в ОАРИЛ с опасност за живота. С поредния тежък пътен инцидент отново се поставя проблемът за липсата на достатъчно места в Спешното отделение в Ямбол, подчерта д-р Вълчев, който е бил дежурен по време на катастрофата.

Всъщност това беше и поводът да отклоня още вчера двама тежко пострадали с тежки черепно-мозъчни травми към шокова зала Сливен, защото няма къде тук аз да ги поставя, да ги обслужа, да ги реанимирам и да ги стабилизирам, заяви д-р Вълчев, цитиран от БНР.

Все още не е ясно защо бусът, превозващ работници към село Хаджидимитрово, се е преобърнал. Една от версиите е спукана гума. Пробите на шофьора за алкохол са отрицателни. Той остава в ареста за 24 часа.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
23196 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.04.16 | 14:11

2
що не пишете за друсаната пловдивска пачавра помляля 10 коли с тлъстия си джип!?!?!?
Петър

2018.04.16 | 14:11

1
Петков,в България ли живееш?Какъв шев на фирма какви 5 лева.Да те ограмотя.Един циганин намира работа, купува или наема бусче.Натъпва ги като сардели в буса и каквото стане.И всички си затварят очите.От работодателя до пътния полицай!

Добави коментар

Водещи новини