Антон Кутев: Пазарът на незаконни оръжия е по-голям от пазара за шапки в България

  • 13 април 2018 21:31

  • 2492
  • 3
Антон Кутев: Пазарът на незаконни оръжия е по-голям от пазара за шапки в България
© БНТ

Опозицията би трябвало да застава на страната на държавата и тя го прави. Държавата блести с отсъствието си. Преди избягалите затворници имаше въоръжен убиец, който изби 5-6 души. След като тези хора имат оръжие, това значи, че пазарът на незаконни оръжия е по-голям от пазара за шапки. Това заяви депутатът от „БСП за България“ Антон Кутев в предаването „Панорама“ по БНТ.

„Същият е и проблемът с ЧЕЗ, продава се голямо дружество, от което зависят 2 милиона души, но премиерът не знае. Е, каква му е работата тогава?“, попита още той.

„Трябва да има регламент, който да следи ЧЕЗ чрез държавен контрол“, допълни по темата за ЧЕЗ Кутев.

„Това, което казват хората с увреждания е, че искат да знаят как ще могат да работят, а не да ги наричат „сакати“. Хората искат да имат яснота как държавата ще им помогне“, каза депутатът.

„Проблемът е, че ние не пречим на управлението на министерството на труда. Дадохме им време да съставят закон за тези хора“, коментира Антон Кутев.

"Проблемът е, че и да спрат течовете с фалшиви инвалидности и ТЕЛК-ове, нямат да се решат проблемите на хората с увреждания", завърши депутатът от БСП Антон Кутев.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2492 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
пенсионер

2018.04.18 | 21:22

3
Кутев, нещо до 500 лв. предлагаш ли? че с моита пенсийка не мога повече.
Умник Гюро

2018.04.14 | 21:31

2
Абе , чифут болшевишки, нали ти и твоите масони-братя го поддържате непрекъснато този пазар на оръжия... Мама ти юдейска!

2018.04.14 | 14:32

1
има основание донякъде, в нормална държава няма живи комунисти

Добави коментар

Водещи новини