Руски вицепремиер заяви, че международните отношения не трябва да зависят от настроението на един чо

  • 13 април 2018 14:34

  • 3726
  • 2
Руски вицепремиер заяви, че международните отношения не трябва да зависят от настроението на един чо
© Gettyimages (архив)

Руският вицепремиер Аркадий Дворкович каза заяви, че международните отношения не бива да зависят от настроението, в което е един човек, когато се събужда сутрин, съобщи Ройтерс, като се позова на РИА Новости.

Дворкович явно има предвид американския президент Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския.

В сряда сутринта Тръмп предупреди в Туитър, че към Сирия ще полетят ракети като отговор на предполагаемата атака с химическо оръжие срещу цивилни.

На форум в Красноярск вицепремиерът, цитиран от ТАСС, посочва, че отношенията между държавите не може да зависят от настроението на някого отвъд океана и от внезапното решение, което даден човек взима рано сутрин.

В друг туит вчера Тръмп изглежда изрази съмнение най-малко за точния момент на евентуална американска акция, като написа че "тя може да е скоро, но и въобще да не е скоро".

По-късно вчера той проведе среща със съветниците си по националната сигурност, след която от Белия дом обяви, че не е било взето окончателно решение.

Последвайте канала на

БТА
3726 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.04.14 | 07:16

2
Терпери сега тойто мама сиганска .

2018.04.14 | 07:16

1
Света чака обещаната от тръмпи атака и си дава сметка, че хамериканците не струват дори торба с лайна. Голям СРАМ..!

Добави коментар

Водещи новини