Хванаха 34-годишна дилърка на хероин

  • 13 април 2018 14:08

  • 1305
  • 1
Хванаха 34-годишна дилърка на хероин
© Novini.bg

В Осмо РУ е задържана 34-годишна дилърка на хероин.

На 10 април, в хода на спецоперация за противодействие на наркоразпространението, около 22 часа в ж.к. "Дружба" служители от Осмо РУ задържали в момент на покупко-продажба столичанката М.Е. /34г./, криминално проявена и осъждана за престъпления, свързани с наркотици и четирима нейни клиенти.

Последвали процесуално-следствени действия, обиски и претърсвания, при които у един от клиентите полицаите намерили полиетиленово топче кафяво прахообразно вещество, а в жилището на дилърката открили още 16 подобни топчета. Четиримата са задържани с полицейска мярка до 24 часа, а по случая е образувано досъдебно производство.

Резултатът от назначената експертна справка показал, че иззетото вещество е хероин с тегло 3.25 г. След доклад на събраните материали по случая в Софийска градска прокуратура, М.Е. е привлечена като обвиняема за престъпление по чл. 354 а от НК и й е наложена мярка за неотклонение "задържане под стража" за срок до 72 часа. Четиримата клиенти са разпитани като свидетели и освободени.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1305 1

Коментари 1

Добави коментар
ТЪПАНАРИ

2018.04.21 | 20:14

1
Браво, хванали сте жена с 3г. хероин, сега тази жена отива на топло в сливенския, където с НАШИТЕ пари ще се храни и топли. НЕ РЕШАВАТЕ ПРОБЛЕМА, средната продължителност на хероманите е 7 години, ЗАЩО НЕ Я ОСТАВИХТЕ ДА СЕ ТРОВИ И ДА УМРЕ ???

Добави коментар

Водещи новини