Всички болници в София са в готовност да приемат пострадали от катастрофата на АМ "Тракия"

  • 13 април 2018 12:47

  • 9062
  • 2
Всички болници в София са в готовност да приемат пострадали от катастрофата на АМ "Тракия"
©

Пътна полиция регулира кръстовището при Горубляне. Освободена е едната лента от пътя, за да се осигури път на линейките, които извозват пострадалите от тежката катастрофа на АМ „Тракия“ в района на Вакарел. Образувало се е задръстване, предаде репортер на Novini.bg.

Трафикът в района е затруднен. В района е станала и лека катастрофа. Екипът на Novini.bg призовава шофьорите да карат внимателно.

Припомняме, че около 11:27 часа днес е бил подаден сигнал на телефон 112 за катастрофа между автобус и автомобил. Превозните средства се сблъскаха, след което автобусът се преобърна в канавка.

Шестима са загинали при катастрофата край Вакарел, по първоначална информация пострадали са не по-малко от 20 души, сред които и дете. Това сочи актуалната информация към 12.00 часа за тежката катастрофа на АМ "Тракия" при Вакарел, съобщиха от Министерството на здравеопазването.

Екипите на Бърза помощ транспортират ранените към най-близките с оглед на констатираните травми лечебни заведения.
Спешните отделения на Окръжна болница, "Пирогов" и ВМА са в готовност да приемат пострадали. Линейките се ползват с коридори за бързо придвижване.

Министър Ананиев изказва съболезнования на близките на загиналите и благодари на екипите на Спешна помощ и на лечебните заведения за оказаните животоспасителни действия.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
9062 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
грешка

2018.04.13 | 14:19

2
"декомунизатори", демек русофобски кретеноиди.

2018.04.13 | 14:18

1
Седесарският произвол с платените книжки за сини активисти и демокунизатори е причината за ежедневната смърт по пътищата.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини