Джефри Ръш е спрял да се храни след обвинения в неприлично поведение

  • 10 април 2018 09:28

  • 2228
  • 1
Джефри Ръш е спрял да се храни след обвинения в неприлично поведение
© Getty Images/Guliver

Адвокатът на австралийския актьор Джефри Ръш твърди в писмено показание пред съда, че неговият клиент е спрял да се храни, не излиза от дома си и се събужда всяка сутрин с ужасяващо чувство на страх заради обвинения в неприлично поведение спрямо актриса, предава Асошиейтед прес.

Носителят на "Оскар" беше обвинен от излизащия в Сидни в. "Дейли телеграф", че актьорът последвал актриса в тоалетната по време на парти след театрално представление.

Ръш заведе дело за клевета срещу австралийския в. "Дейли телеграф" заради публикувана информация за неуместното му поведение към актрисата. Тя му партнирала в постановката "Крал Лир" на Театралната компания в Сидни през 2015 г. Ерин Джийн Норвил била в образа на Корделия, докато 66-годишният актьор изпълнявал титулната роля. В документите се казва, че Ръш докосвал Норвил по начин, който я накарал да се почувства неудобно в 5 отделни случая през финалната седмица на постановката. Адвокатът на Ръш заяви, че обвиненията са неясни. Вестникът обаче ще се опита да докаже, че Ръш имал толкова скандално поведение, че компанията решила повече да не работи с него.

Според съдебните документи Норвил била разстроена и казала на Ръш да престане след първото му докосване на сцената, което не било предвидено по сценарий, нито било нужно за представлението. Актьорът е обвинен също, че я последвал в тоалетната за жени в ресторант по време на честване с актьорския състав след финалното представление. Ръш останал пред тоалетната, докато актрисата не му казала да си отиде.

Адвокатът на Джефри Ръш Никълъс Пулън изтъква, че клиентът му е изпитал невероятен стрес след несправедливите по неговите думи обвинения. Той страдал от безсъние и чувство за тревожност, за което се налагало лечение.

Последвайте канала на

БТА
2228 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.04.25 | 16:15

1
ПИЧКА ВИ ЛЕЛИНА МРЪСНИ ЛЪЖЦИ!!! СМЪРТ ЗА КЛЕВЕТНИЦИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини