Анджелина Джоли клати втория брак на Итън Хоук

  • 05 април 2018 10:24

  • 10250
  • 1
Анджелина Джоли клати втория брак на Итън Хоук
© Getty Images

Чуждестранните медии, сред които и Radar Online твърдят, че Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския се опитва да отнеме известния холивудски актьор Итън Хоук от семейството му.

Според тях, фаталната красавица изобщо не е притеснена от съпругата му и двете му деца. Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския и Итън Хоук се познават отдавна. Те заедно са се снимали във филма "Крадец на животи" (2004) и оттогава те са приятели.

Въпреки това, отбелязва изданието, самотната Анджи погледнала на стария си приятел по различен начин. Джоли директно флиртувала с 47-годишния актьор. "Анджелина и Итън отдавна са приятели, те наистина си имат голямо доверие един на друг.

В последно време актьорите все по-често се виждат и си пишат. Анджелина си признава, че тя се чувства прекрасно, когато получава съобщенията и ги чака с нетърпение", цитира "Радар Онлайн" човек от близкото обкръжение на холивудската дива.

 Важно е да се спомене в случая, че Хоук е женен от десет години. Той има две дъщери и е считан за образцов семеен мъж.

"Итън все още не е преминал границата, но прекрасно знае колко е красива и сексапилна Анджелина. Той я засипва с комплименти всеки път, когато получава шанс. А Джоли, както всички знаят, вече раздели един женен мъж от съпругата му ", заяви източникът пред репортерите на изданието.
 

Последвайте канала на

Novini.bg
10250 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.04.11 | 10:26

1
засега му клати само ........

Добави коментар

Водещи новини