Харесайте facebook страницата ни

Мелания отново впечатли всички с неподражаемия си стил (снимки)

© Getty Images

Първата дама на САЩ отново попадна в центъра на вниманието. Мелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в ... към профила спази дългогодишната великденска традиция – присъства на търкалянето на яйца по моравата в Белия дом.

Преди седмица бивш модел на Playboy заяви, че е имала връзка с Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на ... към профила , докато е бил вече женен за Мелания. Въпреки слуховете, че това е породило голямо напрежение в първото семейство на САЩ, двамата демонстрираха обич, разбирателство и дори си размениха целувка.

Семейство Тръмп се появи пред събралото се множество хванати за ръце, а широката усмивка не слезе от лицето на първата дама. Мелания отново впечатли всички присъстващи с неподражаемия си стил – бе избрала красиво синьо палто, съчетано с черен панталон и черни ботуши. Тя спечели симпатиите и с топлото си отношение към децата – окуражаваше ги по време на състезанията, чете им и книга.

Търкалянето на яйца на Южната морава на Белия дом се организира по традиция в понеделника след Възкресение Христово. На него по традиция присъстват семействата на президента, вицепрезидента, на членове на администрацията му, на служители на Белия дом. Тази година началото на търкалянето на яйца бе поставено от Тръмп и първата дама Мелания, които надуха свирки. На търкалянето на яйца присъстваха петте деца на Тръмп, двете снахи на Тръмп и неговите девет внуци.

Търкалянето на яйца по традиция продължава цял ден. Традицията в Белия дом датира от 1878 г.

 

Коментари
Коментари (0)
Коментирай
 
Добави Коментар