След жребий прекратиха мандатите на четирима членове на КЕВР

  • 04 април 2018 15:05

  • 1200
  • 1
След жребий прекратиха мандатите на четирима членове на КЕВР
© Novini.bg

След жребий, който бе теглен в Комисията по енергетика, бяха прекратени мандатите на досегашните членове на Комисията по енергийно и водно регулиране /КЕВР/ Александър Йорданов, Георги Златев, Валентин Петков и Ремзи Осман.

Съгласно приетите процедурни правила се проведоха три групи тегления. Това се прави, за да не се получи така, че да бъдат сменени всички членове на някой от съставите в КЕВР.

При първото теглене от комисарите в сектор енергетика - Александър Йорданов, Владко Владимиров, Георги Златев и Евгения Харитонова, се прекратиха мандатите на Александър Йорданов и Георги Златев.

При второто теглене от двамата комисари от ВиК сектора - Валентин Петков и Димитър Кочков, бе прекратен мандатът на Валентин Петков.

Третият жребий направи избор между икономическия и юридическия комисар - Светла Тодорова и Ремзи Осман, като мандатът бе прекратен на Ремзи Осман.

До 17 април ще се правят предложения за нови членове на КЕВР. Очаква се от началото на май Комисията за енергийно и водно регулиране да заработи с нов състав.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1200 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
edikoisi

2018.04.09 | 11:22

1
а казваха че няма да скача тока.Боклуци крадливи.

Добави коментар

Водещи новини