Харесайте facebook страницата ни

След жребий прекратиха мандатите на четирима членове на КЕВР

© Novini.bg

След жребий, който бе теглен в Комисията по енергетика, бяха прекратени мандатите на досегашните членове на Комисията по енергийно и водно регулиране /КЕВР/ Александър Йорданов, Георги Златев, Валентин Петков и Ремзи Осман.

Съгласно приетите процедурни правила се проведоха три групи тегления. Това се прави, за да не се получи така, че да бъдат сменени всички членове на някой от съставите в КЕВР.

При първото теглене от комисарите в сектор енергетика - Александър Йорданов, Владко Владимиров, Георги Златев и Евгения Харитонова, се прекратиха мандатите на Александър Йорданов и Георги Златев.

При второто теглене от двамата комисари от ВиК сектора - Валентин Петков и Димитър Кочков, бе прекратен мандатът на Валентин Петков.

Третият жребий направи избор между икономическия и юридическия комисар - Светла Тодорова и Ремзи Осман, като мандатът бе прекратен на Ремзи Осман.

До 17 април ще се правят предложения за нови членове на КЕВР. Очаква се от началото на май Комисията за енергийно и водно регулиране да заработи с нов състав.

Коментари
Коментари (1)
Коментирай
edikoisi (гост)
09.04.2018 | 11:22

а казваха че няма да скача тока.Боклуци крадливи.

Рейтинг:
 
1
 
Добави Коментар