Куче уби майка и син в Германия

  • 04 април 2018 14:45

  • 25379
  • 3
Куче уби майка и син в Германия
© Pixabay

Майка и синът са открити мъртви в дома им в Северна Германия. По първоначална информация двамата са били убити от кучето им – стафордширски териер, съобщава полицията, цитирани от местни медии.

Телата на 52-годишната жена и 27-годишният син са намерени в апартамента им в Хановер във вторник вечерта, след като съсед видял през прозореца окървавеното тяло на една от жертвите и извикал спешна помощ. На мястото пристигнали и пожарникари, които разбили вратата и заловили кучето, съобщават от полицията в града.

„Първоначалните прегледи от съдебен лекар сочат, че жената и синът са били убити от кучето“, гласи заключението на полицията.

Разследването по случая продължава.

След промяна в закона за бойните породи кучета, собствениците са длъжни да имат лиценз за отглеждането им. За да получат такъв лиценз, те трябва да преминат теоретичен и практически тест в рамките на една година от закупуването на животното. Мярката е въведена, за да се намалят нападенията над хора на бойните породи.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
25379 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
jon

2018.04.12 | 01:32

3
Не съм фен на тези породи, но е много важно да им се покаже кой е командва. С времето кучетата започват да взимат надмощие за дребни работи - играчки, храна докато един ден не загризе собственика си ..
възмутен

2018.04.12 | 01:31

2
Каквото са търсили са си го намерили. Има хора за които живота на куче и котка е по важен отколкото този на човек. Вместо куче е могло да отгледат и възпитат някое дете сираче.

2018.04.12 | 01:31

1
Избиване на псетата, най-напред седесарските, това е спасението.

Добави коментар

Водещи новини