Селин Дион не вярва, че ще срещне друг мъж като покойния си съпруг

  • 04 април 2018 07:44

  • 1592
  • 2
Селин Дион не вярва, че ще срещне друг мъж като покойния си съпруг
© Getty Images/Guliver

Срещите с мъже могат да останат в миналото за Селин Дион - канадската певица не вярва, че ще открие друг като покойния си съпруг, съобщи "Контактмюзик".

Изпълнителката на хита "My Heart Will Go On" изгуби своя съпруг и импресарио Рене Анжелил през януари 2016 г. Той почина на 73-годишна възраст след дълга битка с раково заболяване, припомня изданието.

Според източници от обкръжението на Селин Дион, която преди броени дни навърши 50 години, е напълно възможно тя повече да не срещне любовта, тъй като за нея няма друг като Рене Анжелил.

"Съпругът й беше любовта на живота й. За нея все още е изключително болезнено да живее без него. Тя е твърде консервативна, не е готова да се среща с други мъже и вероятно никога няма да бъде. Селин често говори за любовта на живота си и е убедена, че Рене е с нея по всевъзможни начини. Тя вярва, че никога няма да срещне друга любов като него", казва неназован източник, близък до Дион.

Последвайте канала на

БТА
1592 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.04.05 | 11:06

2
Е, тя е отнела този мъж от друга жена, сега Бог го отнема от нея! Като е толкова консервативна, защо е постъпила така? След известно време, ще забрави за какво е говорила и ще се усмихне на друг, сигурен съм!

2018.04.04 | 10:20

1
Може да бъде абсолютнои сигурна, че няма да намери!

Добави коментар

Водещи новини