Без вода в някои части на столицата днес

  • 02 април 2018 07:43

  • 1436
  • 1
Без вода в някои части на столицата днес
© Pixabay

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с монтаж на спирателни кранове на бул. „Александър Стамболийски“ Център, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по бул. „Александър Стамболийски“ от ул. „Димитър Петков“ до ул. „Перник“ и карето: бул. „Александър Стамболийски“, ул. „Перник“, бул. „Тодор Александров“ и бул. „Инж. Иван Иванов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Александър Стамболийски“ ъгъла с ул. „Перник“.

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Акад. Иван Евстатиев Гешов“ кв. „Крива река“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Иван Евстатиев Гешов“, ул. „Ами Буе“, ул. „Богдановец“ и ул. „Захари Круша“; по ул. „Яков Крайков“ от ул. „Св. Георги Софийски“ до ул. „Богдановец“ и бул. „Ген. Тотлебен“ №38. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Богдановец“ ъгъла с ул. „Феликс“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1436 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
theunknownsubject

2018.04.02 | 09:31

1
''някоЙ''

Добави коментар

Водещи новини