Плеймейтката Анджелина, заряза мускулестия си любовник, с който заснеха порно

  • 31 март 2018 19:02

  • 40708
  • 6
Плеймейтката Анджелина, заряза мускулестия си любовник, с който заснеха порно
© Instagram

Плеймейтката с мераци към чалгата се превърна в едно от най-обсъжданите имена в последните дни, след като здравенякът Йордан Йорданов сам се похвали в профила си в Instagram как опъва на мисионерска поза палавата брюнетка. Клипчето е снимано от мъжагата с неговия телефон и за двамата е ясно, че страстите им се увековечават.

На видеото Йордан люби бурно Анджелина и снима отблизо горещите страсти. Анджелина бясно се мята. Мнозина коментират охканията и пъшканията й като изкуствени за пред камера.

За броени часове видеото с бурните ласки събра хиляди гледания. Анджелина веднага реагира в своя профил и казва, че някой зложелател й го е хакнал, без тя да знае, и така видеото се озова и в нейната страница. Въпреки че именно Йордан сам публикува клипчето, плеймейтката е категорична, че любовта им е по-силна от всичко.

Броени дни след това еротичният модел изтри всичките си снимки с мускулестия си любовник. Вместо еротичните сцени, с които певицата се хвали пред последователите си в интернет, Анджелина изтипоса следния недвусмилен пост: „Скъпи, аз съм жена. Аз не трябва да бъда силна и да решавам всичко за двама. Ако и ти не си способен на това, нека си останем приятели и да си намерим мъже“.

След като публикува изповедта си в личния си профил в Instagram, фаталната силиконка с изкушаващо тяло изтрива фотосите си с Йордан. И заменя сексуалните подвизи пред камера с продажбата на дрехи. Сега посърналите фенове на Анджито гледат горнища и долнища на анцузи вместо кадри, неподходящи за лица под 18 години.



Случайно или не, веднага след порноклипа Анджелина пусна нова песен с провокативното заглавие „Златна мина“. Коментарите под нея в музикалните сайтове са опустошителни. В тях, меко казано, се дават съвети към черната пантера да продължи кариерата си в порноиндустрията, а да не измъчва слушателите с музикалните си опити, пише в. "България днес".

В същото време здравенякът Йордан, който след видеото спокойно може да получи предложение за работа в скъпоплатената порноиндустрия, вероятно има все още сантимент към любовницата си и не е махнал общите им снимки. Дали видеото е набързо скалъпен пиар на плеймейтката, за да си качи цената, както твърдят мнозина нейни последователи в коментарите си, или мачото е искал да си отмъсти, не става ясно.

Каквато и да е истината, Анджелина в никакъв случай не е в депресия. „Хапете, плюйте, аз се забавлявам. Жена, която е успяла да предизвика към себе си любов, омраза и завист, не живее живота си напразно“, изригва фаталната брюнетка.

Последвайте канала на

Novini.bg
40708 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
KlipArt

2020.11.30 | 10:53

6
Всички дето я плюете ако ви падне тая ще я опънете,ама тежко го раздавате тука пред клавиатурата :D

2018.05.03 | 09:29

5
Това секс кукла ли е?
100

2018.04.23 | 15:22

4
Евтина реклама сътворена от гей и травестит !
Ввв

2018.04.23 | 14:33

3
Безгръбначни същества....
ало

2018.04.23 | 14:33

2
Това е някакъв ужасяващ травеститоподобен мутант , за който ми е чудно как се намират еб..ачи ! Това не прилича на жена , братче !!!

2018.04.02 | 12:23

1
ми много ясно, тъз с един тъпкач няма да се задоволи

Добави коментар

Водещи новини