Община Кюстендил иска спешно 5 млн. лв. от МРРБ за асфалтиране на улици

  • 30 март 2018 09:39

  • 876
  • 2
Община Кюстендил иска спешно 5 млн. лв. от МРРБ за асфалтиране на улици
©

Община Кюстендил е депозирала искане пред МРРБ за 5 млн. лева за спешно асфалтиране на улици и пътища, заяви кметът Петър Паунов.

„Искането е изпратено още в началото на февруари, имаме отговор от заместник -министър Валентин Йовев, в който се казва, че към момента министерството финансира асфалтирането на републиканската пътна мрежа.При наличие на допълнителни средства, ще бъдат осигурени пари за общините.Искането ни ще бъде адресирано до Министерство на финансите „каза Петър Паунов.
След зимния сезон и лошите метеорологични условия има много нови дупки, сигнализира общинският съветник Кирил Станчев.Той попита дали има възможност да бъдат асфалтирани паркингите в МБАЛ Кюстендил и зад магазин „Фантастико”, които са в плачевно състояние.

Общинските съветници трябва да гласуват за кои участъци да бъдат разпределени средствата за асфалтиране, коментира Паунов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
876 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ВАЖНО!

2018.05.03 | 14:09

2
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат, там ще бъдете нищожества и на всичкото отгоре ще работите без пари! Настаняват те в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!
КН

2018.05.03 | 14:08

1
Кметът Паун да поиска пари спешно да си асфалтира кухата кратуна! И да се маха по-бързо, че съсипа цялата община!

Добави коментар

Водещи новини