Парис Хилтън изгуби годежния си пръстен за $2 млн.

  • 26 март 2018 18:16

  • 5188
  • 0
Парис Хилтън изгуби годежния си пръстен за $2 млн.
© Instagram

Хотелиерската наследница Парис ХилтънПарис Хилтън Парис Хилтън е родена на 17 февруари 1981 г. в Ню Йорк в семейството на Кати и Ричард Хилтън. Има изгуби годежния си пръстен, който получи като новогодишен подарък от актьора Крис Зилка.

Бижуто, което струва близо 2 милиона долара, изчезнало докато блондинката се вихрила в нощен клуб. Охраната на заведението и звездата от „Невероятният Спайдърмен“ обаче открили 20-каратовия диамант в ледарник на чужда маса. Как се е озовал там, не е ясно, пише "Монитор".

Зилка отправи предложението си за брак към Хилтън по време на празничната им ски ваканция в Аспен, Колорадо в края на миналия декември. „Изключително съм развълнувана да бъда сгодена за любовта на живота ми и мой най-добър приятел. Никога не съм се чувствала по-щастлива, сигурна и обичана. Крис е идеалният мъж за мен, който ми показа, че вълшебните приказки наистина съществуват.“, написа в социалните мрежи изпълнителката на Come Alive.

Искрата между звездната двойка пламва преди две години. Познанството им обаче датира от 2010 г., когато двамата се срещат на парти за наградите „Оскар“.

Последвайте канала на

Novini.bg
5188 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини