МВР получи дарение от БЧК за специалните домове за временно настаняване на чужденци (снимки)

  • 26 март 2018 13:12

  • 1663
  • 0
МВР получи дарение от БЧК за специалните домове за временно настаняване на чужденци (снимки)
© МВР

МВР получи дарение от БЧК за Специалните домове за временно настаняване на чужденци.

Хуманитарната помощ за настанените чужденци в домовете в Бусманци и Любимец включва лекарства, почистващи препарати, хигиенни материали, 15 перални и 15 сушилни машини, както и бебешки и детски принадлежности и дрехи, съобщиха от МВР.

На територията на Специален дом за временно настаняване на чужденци-София се състоя подписването на договор за дарение и церемония по предаване на дарените вещи и материали от председателя на БЧК Христо Григоров. Директорът на дирекция „Миграция“-МВР старши комисар Николай Николов изрази благодарност към представителите на БЧК за материалната подкрепа за настанените чужденци, която е продължение на дългогодишното сътрудничество между Дирекция „Миграция“ и Българския червен кръст.

Той подчерта изключително важната роля на БЧК при оказване на подкрепа и подобряване на условията на пребиваване на чужденците в домовете на Дирекция „Миграция“.

Направеното дарение ще подпомогне Дирекция „Миграция“ в обезпечаването на по-добри условия за пребиваване на чужденци в домовете.


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1663 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини