Костадин Костадинов: Европейските лидери се страхуват от Ердоган

  • 26 март 2018 07:57

  • 4473
  • 3
Костадин Костадинов: Европейските лидери се страхуват от Ердоган
© БТВ

Излизаме на протест днес в 12.00 часа пред Съдебната палата във Варна. Ердоган няма място в България, въобще на територията на Европейския съюз, особено след последните военни провокации на територията на Кипър и Сирия и нарушаването на правата на собствените си граждани. Това каза в сутрешния блок на БТВ председателят на партия "Възраждане" Костадин Костадинов.

На фона на всичко тази среща е един вид капитулация пред поредния ултиматум на турския президент пред Европейския съюз. Унизително е да видиш как ръководителите на ЕС ще са тук за да се молят за пореден път Ердоган да не пуска мигранти през границата, а той няма никакво намерение да прави отстъпки, иска си трите милиарда за мигрантите, подчерта Костадинов. Европейските лидери се страхуват от Ердоган, добави той.

Нашата държава отдавна не е държава, тя е територия, и управляващите се държат като управници на вилает. България е превърната в едно транзитно депо, на територията на което се срещат ЕС и Турция. Нашата роля е сведена до обслужващ персонал, каза още Костадин Костадинов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4473 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
дуци

2018.04.01 | 19:20

3
ЦЪРВУЛИИИИ , КОЛКОТО И ДА НЕ ИСКАТЕ ПО ПРОСТ И ПРОДАЖЕН НАРОД ОТ НАШИЯ НЕ СЪМ ВИЖДАЛ , САМО ПОГЛЕДНЕТЕ ИСТОРИЯТА НИ ПРЕДИ ОСВОБОЖДЕНИЕТО ОТ ТУРСКО РОБСТВО И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ЩО ЗА ХОРА СМЕ ,ЖАЛКО ЗА ТОГАВАШНИТЕ НАЦИОНАЛНИ РОДОЛЮБЦИ УМРЕЛИ ЗА СВОБОДАТА НИ НА ПО 28,30 ГОДИНИ ПРЕДАДЕ

2018.04.01 | 19:20

2
Злоба струии от погледа на този човек.

2018.03.26 | 11:24

1
в бившия Сталинград всички сте болшевики нищо че ви бомбардираха без причина в мирно време за техен кеф

Добави коментар

Водещи новини