Жельо Бойчев: Стана ясно, че с тол системата сме доникъде

  • 23 март 2018 14:20

  • 1862
  • 3
Жельо Бойчев: Стана ясно, че с тол системата сме доникъде
© БСП, пресцентър (архив)

Става ясно от отговор на министър Нанков, че с тол системата сме доникъде.

Това заяви зам.-председателят на ПГ на „БСП за България“ Жельо Бойчев по време на парламентарен контрол към министъра на регионалното развитие и благоустройство Николай Нанков.

По думите му услугата ще бъде начислявана върху транспортната услуга и това означава да очакваме повишение на цените и на автобусните превози.

„Ние сме готови да участваме в този дебат, защото държим да бъде защитен българският национален интерес“, посочи Бойчев.

Той обясни, че на въпроса кой определи тарифата, министърът отговаря, че тепърва ще се вземе решение за подготовка за тарифирането и ще се наемат допълнителни консултанти.

„А какво правиха досега? Кой ще определи тарифите – МС, Агенция „Пътна инфраструктура“, НС? Под път и над път министър-председателят и министърът, поне година и половина, където и да се снимат - до някакви пътища и обекти, обясняват за тол системата“, коментира Бойчев.

Той подчерта, че народните представители от „БСП за България“ няколко пъти са се опитали в комисия да предизвикат този дебат, защото навсякъде се говори за политиката по тол системата само не и в НС.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
1862 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Ники

2018.03.24 | 10:47

3
Този долен, нагъл червен цървул най-добре да се скрие, че само дразни народа!
Мотор Сиктир

2018.03.24 | 10:47

2
Кво разбира тоа червен гьон от ТОЛ-системи?
Неразбрал

2018.03.24 | 10:47

1
Др. Бойчев, я ми напомнете до къде я докарахте вие (БСП и турците) тая система, след като толкова години държахте управлението. Не си спомнам точно. Хубаво плюете по всичко добро, но трябва да се поглеждате в огледалото от време на време. Ще повърнете.

Добави коментар

Водещи новини