Цветанов бе гост на тържествената сесия на Великотърновския общински съвет

  • 22 март 2018 13:26

  • 1037
  • 2
Цветанов бе гост на тържествената сесия на Великотърновския общински съвет
© Фейсбук

За мен бе чест да бъда гост на тържествената сесия на Великотърновския общински съвет.

Това написа на личната си страница във Фейсбук зам.-председателят на ГЕРБ и председател на парламентарната група на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Той е на посещение във Велико Тръново по повод празника на граника. Ето какво още написа Цветанов:

"Гости на сесията бяха председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, депутатите от ГЕРБ-Велико Търново Клавдия Ганчева и Станислава Стоянова, областният управител Любомира Попова, заместник-министърът на труда и социалната политика Росица Димитрова, посланици и представители на местната власт от много общини. В рамките на официалното си приветствие по повод празника на града, кметът Даниел Панов направи предложение Велико Търново да бъде официално обявен за историческа и духовна столица на България. На свой ред председателят на парламента Цвета Караянчева пое ангажимент да запознае депутатите в българския законодателен орган с тази възможност. По време на сесията със званието „почетен гражданин” бе удостоен историкът от Великотърновския университет проф. Пламен Павлов. Американският инвеститор Едмънд Бек, реставрирал прочутия хан „Хаджи Николи“, получи Награда „Велико Търново“ за опазването на културно-историческото наследство. Със същата награда бе удостоен и емблематичният за старата столица Фолклорен ансамбъл „Българче“, създаден преди 50 години", завършва Цветанов.

Последвайте канала на

Novini.bg
1037 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
СЛАВА НА САЩ ЧЕ НИ ОСВОБОДИХА ОТ се се сре !!!!!!!

2018.03.23 | 15:56

2
рубла - КАПУТ
гост

2018.03.23 | 15:56

1
Цветанов какво друго прави,освен да ходи от град на град,да осигурява гласове за следващите избори,с държавните пари лесно се обещава,хубаво обаче ще е да тръгне из малките населени места да вид как са,все едно бомба е падала.Да види възрастни хора как купуват хляб и мляко д

Добави коментар

Водещи новини