Арестуваха баща и дъщеря за кражби

  • 22 март 2018 11:57

  • 1109
  • 0
Арестуваха баща и дъщеря за кражби
© Булфото

Баща и дъщеря от Горна Оряховица са задържани от беленските полицаи, след като са извършили кражби, съобщават от ОД на МВР-Русе.

Служителите на РУ – Бяла вчера в 13:05 часа са получили сигнал от жителка на гр. Бяла, че от павилион за закуски в града мъж и момиче са откраднали кожен портфейл със сумата от 260 лв в него. По даденото описание на извършителите, полицаите незабавно предприели необходимите действия за установяването им и ги заловили по горещи следи.

Оказало се, че това са 37-годишен жител на гр. Горна Оряховица и непълнолетната му 14-годишна дъщеря. След установяването им, към 13:15 часа в районното управление на МВР е постъпил още един сигнал от жена, която е съобщила за извършена по-рано кражба на дамска чанта от пенсионерски клуб в района на кв. Гара Бяла от две лица, отговарящи на описанието на задържаните вече извършители.

При последвалите действия за изясняване на случаите е станало ясно, че бащата и дъщерята са съпричастни към двете деяния, като дори са посочили къде точно са изхвърлили дамската чанта.

Срещу двамата е започнало разследване, бързо производство, като работата по случая продължава.

Последвайте канала на

Весела Найденова
1109 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини