Цветанов се преклони пред саркофага на Цар Калоян и участва в празничното шествие по улиците на Вели

  • 22 март 2018 11:09

  • 2236
  • 4
Цветанов се преклони пред саркофага на Цар Калоян и участва в празничното шествие по улиците на Вели
© Фейсбук

Тази сутрин се преклоних пред саркофага на Цар Калоян в емблематичната църква „Св. 40 мъченици“ във Велико Търново.

Това написа на личната си страница във Фейсбук зам.-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Той е в старопрестолната столица и участва в честванията по повод празника на града. Ето какво още написа Цветанов:

"Заедно с председателя на Народното събрание Цвета Караянчева, кмета на Велико Търново Даниел Панов, депутатите от ГЕРБ-Велико Търново Клавдия Ганчева и Станислава Стоянова, както и с още много граждани и общественици, положихме цветя на саркофага на един от най-великите български царе", написа той.

Малко по-късно Цветанов заедно с председателя на Народното събрание Цвета Караянчева, кмета на Велико Търново Даниел Панов, депутатите от ГЕРБ-Велико Търново Клавдия Ганчева и Станислава Стоянова, областния управител проф. Любомира Попова, както и с още много граждани и представители на местната власт, се включи в празничното шествие по улиците на Велико Търново. То тръгна от църквата „ Св. 40 мъченици” и завърши пред паметника "Майка България".

"Радостен съм, че имах възможността лично да поздравя жителите и гостите на старата столица, която днес отбелязва своя официален празник. Малко по-късно ще присъствам и на тържествената сесия на Общинския съвет по повод празника на града", обяви Цветанов.

Последвайте канала на

Novini.bg
2236 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
комунистическите ИЗЧАДИЯ ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ !!!!!

2018.03.23 | 13:55

4
БРАВО ЦЕЦО ЧЕ ИБА МАЙКАТА НА комунистическите ГАДОВЕ КРАДЛИВИ

2018.03.23 | 13:55

3
ЦВЕТАНОВ ОСКВЕРНИ САРКОФАГА НА ЦАР КАЛОЯН!
комунистите ВЗРИВИХА ЦЪРКВАТА СВ.НЕДЕЛЯ

2018.03.23 | 13:55

2
убий комунист спаси родината си
дуци

2018.03.22 | 22:02

1
МРЪСНИК ТАКЪВ!

Добави коментар

Водещи новини