Астро: Активирайте си чувството за хумор

  • 22 март 2018 06:13

  • 2794
  • 0
Астро: Активирайте си чувството за хумор
©

Луната е в знак Близнаци от 07:31ч до 10:54ч на 24 март. Ключовите думи са дейност и активност. Емоциите са повърхностни. Дните на Близнаците са време за контакти, нестандартни постъпки и неочаквани решения. Не се препоръчва рутинна работа. Растящата Луна в знак Близнаци покровителства хората, отнасящи се леко към живота. Активирайте си чувството за хумор.

Уязвими са дихателните органи. Пазете се от простуда, не стойте на течение, в непроветрени и запушени помещения.
5 лунен ден продължава до 09:29ч.

6 лунен ден започва в 09:29 и продължава до 10:12ч на следващия ден. Символи на деня е жеравът, който олицетворява връзката с боговете, възможност да се влезе в по-висшите състояния на съзнанието. И в християнството символизира добър живот и аскетизъм. На този ден се приветства смирението, способността да се приеме света такъв, какъвто е и в никакъв случай да не му се противопоставяме. Препоръчително е да се подхожда съзнателно към това, което се случва, навреме да се прекрати недоволството и отрицателните емоции. Шестият лунен ден е за опрощение, стремеж към любов и благодат.

Счита се за успешен и позитивен ден. Това е пасивен период.  Нещата трябва да стават плавно, без бързане. Всичко може да бъде успешно, ако се съблюдават няколко правила, главното от които е максимално умиротворение, спокойствие и хармония в душата. Трябва да се забравят всички обиди, да не изразявате недоволството си от себе си и от другите. Бъдете сдържани, търпеливи, умерени, спокойни, не се поддавайте на провокации. Добре е да се посвети на самоусъвършенстване. Този ден е особено благоприятен за смелите и амбициозни проекти. В 6 лунен ден могат да се започват нови дела.

Денят е спокоен и мирен. Може да медитирате, да палите благовония или да приемете ароматерапевтичен масаж. Да се отдели внимание върху аурата на деня. Постарайте се да не нарушавате неговата мека атмосфера с битови скандали, да не изпускате нервите си.

Здраве - Днес е уязвимо гърлото. Трябва да се пази от простуда, от крещене. Не напъвайте мисълта си с житейски грижи. Оставете я свободно да си “плува”. Възприемайте труда като неотменна част от битието. Самочувствието ви ще зависи преимуществено от поведението ви. Ако ви е тъжно на душата, ще започнат да ви измъчват хронични недъзи. Ако съумеете да се отпуснете - нищо няма да ви боли. Днес е много подходящо за работа с енергиите. Полезно е да се практикува йога, медитация. Специално се препоръчва пранаяма. Благоприятно въздействие оказват духовните практики.

Секс - В този лунен ден сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни и нежни. По-малко секс, повече нежни думи, ласки, целувки, прегръдки и нежности. Това е време за класическия секс с традиционни пози. Обезателно се въздържайте от техники, които изискват активни действия.

Подстрижката способства подобряване на вашето здраве. Ще се намерят нови способи за нови финансови източници в скоро време.
Покупки – Може да купувате само това, което има връзка с творчеството и интелектуалната дейност. Това могат да бъдат книги, тетрадки, блокчета, моливи, принадлежности за рисувате, билети за театър, музей и т.н. С покупката на други неща могат да възникнат проблеми.

Гадаене – благоприятно време за гадаене на бъдещето
.
Сънища – Към сънищата се отнесете съвсем внимателно, тъй като се считат за пророчески. Символите могат да разкрият на човека бъдещето му. Много е важно да се доверите на интуицията си. За сънищата, които сте видели през 6-то лунно денонощие, не трябва да разказвате на никого.
Хубаво е в този ден да видите облаци. Ако небето е ясно или обратното – мрачно, това е знак, че няма никаква хармония в света.
 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2794 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини