Мъж поиска да се ожени за лаптопа си

  • 21 март 2018 16:28

  • 1489
  • 1
Мъж поиска да се ожени за лаптопа си
© Pixabay

Федерален съд в щата Юта забрани на американски ветеран, протестиращ срещу гей браковете, да се венчае със своя лаптоп, съобщава телевизия Фокс 13.

Съдията Дейвид Нъфър не допусна като законен иска на Крис Севиър, желаещ да се ожени за своя "Макбук", пълен с порнография. Ищецът се обърна към съда, защото били нарушени неговите човешки права.

Севиър смята, ще щом гейовете имат право на еднополови бракове, никой не може да му забрани той да се венчае за 15-годишния си лаптоп, към когото хранел истинско сексуално привличане и любов. В иска си Севиър дава за пример двама други жители на щата Юта, които желаели да сключат многоженски бракове.

Ищецът даде на съд губернатора на щата Юта, главния прокурор и окръжния секретар, които му попречили да узакони отношенията си с компютърам допълва БТА.

Съдията обоснова отказа да даде ход на иска на Севиър, тъй като истинското му намерение не било наистина да се ожени за ноутбука си, колкото да се противопостави на легализацията на гей браковете в САЩ, което било вече решено законодателно от отделните федерални парламенти.

Генералният прокурор на щата отбеляза с ирония, че той не дал своето разрешение за брака, тъй като любимият лаптоп на ищеца бил едва 15-годишен и съответно се оказал непълнолетен.

Последвайте канала на

Novini.bg
1489 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Браво!

2018.03.22 | 09:28

1
Добре ще направи! Моята ми отрови живота, де да бях и аз като тоя навремето....

Добави коментар

Водещи новини