Майдел разкри какъв е ключът към професионалния успех в 21-и век (снимки)

  • 21 март 2018 15:59

  • 1318
  • 2
Майдел разкри какъв е ключът към професионалния успех в 21-и век (снимки)
© ПП ГЕРБ

„Ключът към професионалния успех в 21-и век са уменията и ученето през целия живот. Днес е важно не дали имаш дадена информация, а как извличаш нужното от огромния обем заобикаляща те информация. Затова са нужни умения като критично и аналитично мислене, синтезиране и отсяване на на информацията, адаптивност и нагласа за учене през целия живот.“ Това заяви българският евродепутат Ева Майдел (ГЕРБ/ЕНП) на 21 март 2018 г. в София по време на презентациятя й в рамките на международната конференция за бъдещето на труда, организирана от Министерство на труда и социалната политика в рамккте на Българското председателство на Съвета на ЕС.

Снимка: ГЕРБ

„Адаптирането към работата в 21-и век е много по-предизвикателно за тези, които са започнали да работят през 20-и век. Затова в бюджета на ЕС за периода 2014-2020 има над 45 миларда евро за увеличаване на уменията и квалификацията чрез програми на Европейския социален фонд, Европейския фонд за регионално развитие и Еразъм+“, допълни Ева Майдел, която акцентира върху демографските предизвикателства на трудовия пазар в бъдеще.

Снимка: ГЕРБ

В двудневната конференция участваха кметът на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска, високопоставени представители на Световната банка, Европейската комисия, Международната организация на труда, европейски и национални агенции, граждански и бизнес организации от Европа.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1318 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ПОМИЯРСКИЯ САЙТ

2018.03.21 | 20:14

2
РЕКЛАМНОТО ЛИЦЕ НА МАФИЯТА ГРОБ.

2018.03.21 | 20:14

1
Ева Паунова - Майдел -протежето на бандита Цвъки !!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини