Шефове от ЕНП изпратиха благодарствено писмо до Цветанов

  • 21 март 2018 14:19

  • 866
  • 9
Шефове от ЕНП изпратиха благодарствено писмо до Цветанов
© Булфото

Бихме желали сърдечно да Ви благодарим за Вашата лична подкрепа и принос към успеха на стартирането на Инициативата на ЕНП на местно равнище с оглед на европейските избори през 2019 г. на 9 март в София с участието на повече от 450 лидери на ЕНП от всички нива на управление в 27-те страни-членки. Това се казва в писмо, адресирано до председателя на на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Писмото е подписано д-р Михаел Шнайдер, председател на Групата на ЕНП в Комитет на регионите, и д-р Хайнц-Петер Кнап, генерален секретар на Групата на ЕНП в Комитет на регионите.

Публикуваме целия текст на писмото без редакторска намеса:

"Уважаеми зам.-председател Цветанов,

Уважаеми г-н Цветанов,

Бихме желали сърдечно да Ви благодарим за Вашата лична подкрепа и принос към успеха на стартирането на Инициативата на ЕНП на местно равнище с оглед на европейските избори през 2019 г. на 9 март в София с участието на повече от 450 лидери на ЕНП от всички нива на управление в 27-те страни-членки.

Вашият твърд ангажимент, сърдечна ангажираност и невероятна подкрепа от началото до края бяха решаващи фактори в реализацията на нашата съвместна инициатива. Това беше едно от най-успешните мероприятия, които някога сме организирали! Вие и екипът на ПП ГЕРБ ни показахте как трябва да се правят нещата и ние сме убедени, че другите партии-членки на ЕНП ще последват Вашия пример. Благодаря Ви много за големите усилия, които положихте.

Бъдещето на Европейския съюз, нашето бъдеще, ще бъдат формирани от резултатите на европейските избори през 2019 г. Затова ние трябва още повече да засилим контактите с нашите граждани. Със серия от местни диалози на ЕНП в цяла Европа, ние се стремим да подновим връзката си с хората, да възстановим увереността им в ЕС и да повишим тяхната съпричастност и ентусиазъм за европейския проект. Първият Местен диалог на ЕНП Европа започва от София, озаглавен Младежката перспектива и бъдещето на Европа, се състоя следобеда след стартирането на инициативата с участието на 300 млади хора.

С оглед на бъдещето, ние ще организираме Среща на високо ниво на местните и регионални лидери от ЕНП през март 2019 г. в Румъния заедно с нашия водещ кандидат, надграждайки успешното събитие, което проведохме с председателя Туск и председателя Юнкер в Познан през 2014 г.

Ние трябва да действаме сега! Местните и регионални лидери са убедени, че като работим заедно като силно и обединено семейство на ЕНП, ние ще можем да възстановим доверието и да гарантираме едно сигурно и проспериращо бъдеще за нашите граждани. Решенията трябва да се вземат близо до гражданите, които трябва да виждат добавената стойност на ЕС на терен.

Каним Ви да разгледате акцентите (на български и английски) и снимките от събитието. За повече информация посетете нашия сайт, където ще откриете Декларацията от София, съобщения до медиите и допълнителни материали за Инициативата на ЕНП на местно равнище.

Искрено Ваши,

д-р. Михаел Шнайдер
Председател
на Групата на ЕНП в Комите на регионите

д-р Хайнц-Петер Кнап
Генерален секретар
на Групата на ЕНП в Комите на регионите", се казва в писмото.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
866 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2018.03.22 | 11:01

9
Благодарят на предателите на България за чужди интереси !!!

2018.03.22 | 11:01

8
ШАЙКАТА УМРЕ !!!!!!
оня с коня

2018.03.21 | 19:26

7
Хвалят предателя когато си е свършил работата.
БСП Е РАК - ТУМОР ЗА БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ИЗРЕЖЕ !!!!!

2018.03.21 | 19:25

6
БРАВО ЦЕЦО БОЙ ПО комунистическите ИЗЧАДИЯ ТЕ СА ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ
БКП-2 "ГЕРП и ЧУК" - ТУМОР ЗА БЪЛГАРИЯ, ДА СЕ ИЗГО

2018.03.21 | 17:33

1
ЦЕЦО КРАДЕЦО, ЦЕЦО КУМЕЦО, ЗАВЪРШИЛ ПОМОЩНО УЧИЛИЩЕ (ЗА БАВНОРАЗВИВАЩИ СЕ) ВЪВ ВЪРШЕЦ....
пирин

2018.03.21 | 19:25

5
Шнайдер, а защо не качиш и поздравително писмо да всички останали БЪЛГАРИ , които едва свързват двата края или за българските пенсионери,живеещи под прага на бедността? Пука ти,А????

2018.03.21 | 19:25

4
ЦЕЦО КРАДЕЦО В ЗАТВОРА, ВЕДНАГА!
БСП Е РАК - ТУМОР ЗА БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ИЗРЕЖЕ !!!!!

2018.03.21 | 18:38

3
БРАВО ЦЕЦО БОЙ ПО комунистическите ИЗЧАДИЯ ТЕ СА ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ
БСП Е РАК - ТУМОР ЗА БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ИЗРЕЖЕ !!!!!

2018.03.21 | 18:38

2
БРАВО ЦЕЦО БОЙ ПО комунистическите ИЗЧАДИЯ ТЕ СА ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ

Добави коментар

Водещи новини