Валери Симеонов: Не е важно кой какво мисли и чувства, важно е да има резултати

  • 20 март 2018 17:38

  • 4136
  • 7
Валери Симеонов: Не е важно кой какво мисли и чувства, важно е да има резултати
©

При нас в Обединени патриоти има откритост, проблемите не се замитат, а се казват. Най-важното е, че интересите на държавата са над всичко и защитата на националните интереси е по-силна. Имаме различни виждания доколко е значима религията в духовния мир на съвременното общество. Това каза вицепремиерът Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 в предаването "Лице в лице" по БТВ.

По думите му премиерът Борисов е най-притеснен от споровете помежду им, но те били обичайни. „Той не ни се бърка, а проявява разбиране. Това, което се случва в ОП няма да се отрази на коалиционните отношения и на управлението на държавата“, категоричен бе Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16. „Кой какво мисли и какво чувства не е толкова важно, когато има резултати“, добави вицепремиерът.

„Когато моите колеги от ОП поискат оттеглянето ми, ще го направя“, увери лидерът на НФСБ.

„Има една поредица от безсмислени протести всеки четвъртък. Тези хора не знаят за какво протестират. Никой от тях не е отишъл да види километричните протести пред лифтовете. Протестите не трябва да са определящи за политиката на държавата. Не трябва да обръщаме внимание на псевдо протести. Не мога да приема, че една шепа хора ще правят на маймуни цялата държава“ - така вицепремиерът коментира протестите срещу строителството в Пирин.

Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 коментира и усложнената обстановка в страната след падналите обилни валежи. Той упрекна медиите, че преекспонират проблема с преливането на язовирите. "Паднаха много дъждове и почвите в цялата страна са мокри. Те не могат да поемат повече вода, зарадим което се пълнят и язовирите. Съоръженията започнаха да преливат, но това се контролира, обясни Симеонов. "Стига сте плашили хората. Няма опасност от приливна вълна. Ако се изсипе потоп само тогава няма да може да се контролира", посочи Симеонов. Той призова за повече спокойствие и без истерии. "Не плашете хората, успокойте ги".


 


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4136 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
време е

2018.03.22 | 16:47

7
Българския парламент да се даде на концесия ,240 депутатски места ,това са по 60 депутати в 4 групи.Или 6 групи по 40 депутати.Обявяваме конкурс за депутати от Европа вкл. Швейцария и Англия.Нашите депутати ни докараха 25 години обезлюдяване,бездомни кучета и ненаказуема престъ

2018.03.21 | 09:53

6
мъдри мисли от винкела
Веселяка

2018.03.21 | 09:53

5
Бургаския лилипут се взе за Господ. Дали той не трябва да го прибере.

2018.03.21 | 08:54

3
Безмозъчен идиот !!!!! ХА ХА ХА !!!!

2018.03.21 | 08:55

4
Има и хора с мозък но без гънки, гладичък като твоя.хахаха

2018.03.21 | 08:54

2
ПАТРИОТ Е ............!!!!!!!!
Peshko

2018.03.21 | 08:54

1
Нека бъдем открити. Валерко, не ставаш брато. Много си проЗД и ти личи колко си пристрастен към паричките, дето ти ги плащат цековците. Вземи си ходи, а!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини