Съдят мъж, опитал да убие брат си

  • 19 март 2018 15:24

  • 3541
  • 0
Съдят мъж, опитал да убие брат си
©

Окръжна прокуратура – Бургас предаде на съд Марин А. (на 25г.). Той е подсъдим за това, че на 19 юни 2017 г., в град Бургас, направил опит умишлено да умъртви Красимир С. (негов брат, непълнолетен).

Той го ударил с крак в лявата част на главата, при което пострадалият паднал, удряйки дясната част на челото си в теракотен под, а след това отново ударил пострадалия с ръка в лявата част на главата, причинявайки му така мозъчна контузия, представляваща постоянно общо разстройство на здравето, опасно за живота, като деянието е останало недовършено поради независещи от дееца причини – смъртта на Красимир С. не настъпила поради оказаната му своевременна, квалифицирана и ефикасна медицинска помощ- престъпление по чл. 115, вр. чл. 18, ал. 1 от НК. Това съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура-Бургас.

Подсъдимият и пострадалият живеели в една къща. На горепосочената дата Марин А. употребил алкохол и наркотично вещество – метамфетамин. В един момент двамата се срещнали в къщата и между тях протекъл кратък разговор, при който пострадалият казал на Марин А., че e „надрусан“. Без да каже нищо повече подсъдимият ударил своя брат с крак, а после и с ръка, след което напуснал районна на къщата, която се намира в бургаския кв. „Победа“.

Окръжен съд – Бургас е насрочил заседанието си за 20 март 2018 г.
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
3541 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини