ГЕРБ-Добрич организира Великденско почистване

  • 19 март 2018 14:24

  • 832
  • 1
ГЕРБ-Добрич организира Великденско почистване
© pixabay.com

Кампания „Великденско почистване” организира структурата на ГЕРБ в област Добрич. Целта й е Добрич и областта да посрещнат по-чисти светлия християнски празник. Началото бе поставено с почистване на района на паметника на Хан Аспарух в Добрич.

Провеждането на кампанията ще позволи всеки, който желае, да се погрижи за района около дома си, междублоковите пространства, кварталните паркове и места за отдих. За желаещите да се включат са осигурени ръкавици и чували за събиране на отпадъците.

Общинските структури и клубове на ГЕРБ ще участват активно в почистването, като ще се погрижат за паметници и мемориали, спортни и детски площадки, междублокови пространства и участъци от плажната ивица. Областното ръководство на ГЕРБ кани жителите на Добрич и областта да проявят активност и загриженост в почистването и опазването на обществените територии, като се включат в кампанията.

Гражданите могат да получат чували и ръкавици от офиса на ГЕРБ в Добрич. На телефон 0879485859 ще се приема предварителна информация за местата, на които ще се чисти.

В рамките на кампанията ГЕРБ ще отличи:

- Най-добре почистено междублоково пространство.

- Най-добре поддържана детска/спортна площадка.

Желаещите да се включат в конкурса трябва да изпратят илюстративен снимков материал, информация и контакт за връзка до 31.03.2018 г. на имейл dobrich_pr@gerb.bg.

Снимките ще бъдат публикувани на Фейсбук страницата на ГЕРБ- Добрич в специално събитие „Великденско почистване”. Сред наградите ще има цветен разсад, градински инструменти, пейка, кошчета за отпадъци, осигурени с лични средства от народните представители от ГЕРБ-Добрич Даниела Димитрова и вицеадмирал Пламен Манушев.

Последвайте канала на

Novini.bg
832 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Добрич

2018.03.19 | 14:58

1
Бойко ще дойде и ще мете. Ха ха ха ха ха ха

Добави коментар

Водещи новини