Анелия вирна крака на сцената (видео)

  • 18 март 2018 11:03

  • 117330
  • 6
Анелия вирна крака на сцената (видео)
©

Зверско падане по дупе сполетя фолкдивата Анелия! Красивата певица се изтърси насред собствения си концерт късно вечерта в четвъртък в столичния клуб "Пайнер", пише "България днес".

Бившата на Коко Динев представи най-новия си албум "Дай ми още" в компанията на най-близките си - майка си Светла и щерка си Ивон.

Докато извиваше глас над парчето "Мило мое", нагиздената с чизми певица не прецени инфраструктурата на сцената и вирна токчета пред ошашавените зрители. Внезапното падане на Анелия накара дори развеселената Преслава да изопне лице и да скочи от сепарето си, за да й помага. От екипа на звездата обаче реагираха като командоси и веднага вдигнаха на кокилите поразтърсената прима. Инцидентът обаче нито разстрои, нито ядоса Анелия, която още на земята избухна в бурен смях, последван от възторжени аплодисменти.

"Ох, това за пръв път ми се случва, знам и че ще го излъчат по телевизията. Ама така е, лайф сме, рисковете на живото участие", оправда се певицата. Гафовете на концерта, на който фолкдивата пя изцяло на живо в компанията на бенда си, не бяха един или два. Още на старта на партито проблем с озвучаването забави появата на Анелия на сцената, а недоволното й мърморене се чу дори до задните редове в клуба.

Без повече трусове, но с много емоционални признания продължи вечерта на красавицата. Анелия като никога изостави сдържаността си и направи откровения, които разнежиха майка й Светла и дъщеря й Ивон. "Майка ми едва ме издържа. Нали ме знаете, като съм на емоционална фаза, започвам да говоря едно и също, едно и също. Самата тя казва - не мога да те издържам! Но аз съм много емоционална. Извинявам се и на дъщеря си Ивон, тя не знам защо не обича да се снима и сега не иска да е тук до мен на сцената. А въпреки работата ми е толкова добро и интелигентно дете", изреди на един дъх изпълнителката на "Генерал".

Въпреки апелите на Анелия към Ивон само майката на певицата се изправи сред публиката, за да приеме аплодисментите. От колегите на фолкаджийката само Преслава и Константин уважиха събитието, като изпълнителката на "Не се изтриваш" първа пристигна на партито с огромен букет. Коцето пък за поредна вечер провокира слухове, че е твърде близък с поп звездата Гери-Никол, която доведе под ръка в клуба. Двамата се усамотиха в едно от сепаретата, а трубадурката на корпулентни задни части се лепна за фолкпевеца и остана там до края на партито.

Последвайте канала на

Novini.bg
117330 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Койчо-Смока

2018.03.21 | 01:54

6
Като е вирнала краката някой сетил ли си е да и го нацепи в сливата...........
Веселин Василев

2018.03.20 | 08:05

5
Този тип певици постоянно вдигат крака , така че нищо чудно в тази новина.

2018.03.20 | 08:05

4
Какво учудващо има?Ами те така си изкарват прехраната
Боклуци!

2018.03.20 | 08:05

3
"Красивата певица" Вие виждали ли сте я на живо, на какво прилича??? Ужас, аз като я видях щах да повърна!
бат'Паци

2018.03.20 | 08:05

2
С бельо ли е била?

2018.03.20 | 08:05

1
КУРВО МУТРЕСАТА Е СВИКНАЛА

Добави коментар

Водещи новини