Цветан Цветанов проведе среща с представители на общинската организация на ГЕРБ-Исперих

  • 16 март 2018 10:12

  • 514
  • 1
Цветан Цветанов проведе среща с представители на общинската организация на ГЕРБ-Исперих
© Фейсбук

Радостен съм, че днес имах възможността да разговарям с представители на общинската организация на ГЕРБ-Исперих от с. Подайва. Това написа председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа във официалната си Фейсбук страница. 

"Те посетиха Народното събрание по покана на депутата от ГЕРБ-Разград Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,. Пред гостите си заявих, че ГЕРБ работи усърдно по развитието на регионите и като пример посочих предстоящия ремонт на пътя Пристое - Исперих", допълни Цветанов.

"Обясних, че до средата на април ще бъде изготвен технологичният проект и след като бъде одобрен, 20-километровият участък ще бъде основно рехабилитиран в рамките още на тази година", каза още той.

"Призовах членовете на ГЕРБ от с. Подайва да бъдат активни и да съобщават на всички успехите на ГЕРБ и правителството на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. В края на нашата среща поех ангажимент да посетя област Разград следващия месец", коментира Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
514 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ХАХ

2018.03.17 | 22:11

1
ВСЕ КАУНИ

Добави коментар

Водещи новини