3 предимства на това да обединиш кредитите си в един

  • 21 март 2018 16:50

  • 4744
  • 1
3 предимства на това да обединиш кредитите си в един
© iStock.com/ warrengoldswain

Независимо колко добре планираш семейния си бюджет, понякога са ти необходими и допълнителни средства за непредвидени разходи. Имаш няколко задължения към повече от една финансова институция под формата на потребителски кредит или кредитна карта, ипотека, лизинг, стока на изплащане или бърз кредит…. Следенето на сроковете за плащане и размера на вноските в различните институции, изискват както време, така и разходи.

Кредитна програма „Повече днес“ е финансово решение и много повече. Освен че e модерна, тази програма има и редица предимства, от които можеш да се възползваш. Специално разработен калкулатор ти помага да разбереш с колко можеш да намалиш вноската по кредита си и да увеличиш разполагаемия си доход след обединение на задълженията. Можеш директно да изчислиш колко би спестил на: www.povechednes.bg.

• СПЕСТЯВА ВРЕМЕ

Процесът по плащането на месечните вноски по жилищен или потребителски кредит, евентуално лизинг на автомобил или стоков кредит отнемат време, независимо дали си близо до клон на банка или ползваш интернет банкиране. Освен по-добро управление на личните финанси, програмите за обединение на задълженията ти дават възможност да спестиш време за други свои цели. Плащаш на определена дата само една и в повечето случаи по-ниска вноска в една банка.

• НАМАЛЯВА РАЗХОДИТЕ

Една от основните причини за обединение на задълженията се състои в това, че така спестяваш средства и намаляваш разходите си. Например с кредитна програма „Повече днес” можеш да увеличиш разполагаемия си доход с до 50%, а в определени случаи дори и повече. Тя включва широка гама от кредитни продукти, като с нея имаш възможност бързо и лесно да обединиш задълженията си по кредитни карти, потребителски или ипотечни кредити до 100 000 лв. Имаш възможност да разсрочиш своите задължения за по-дълъг срок, като по този начин всеки месец отделяш по-малко разходи за изплащането на един кредит и разполагаш с повече средства за себе си. В допълнение на това, новият кредит, който се отпуска, е изцяло съобразен с индивидуалния ти профил и възможности. Нещо повече, наличието на застраховка по ползвания кредит осигурява допълнителна защита и спокойствие при изплащане.

• ОСИГУРЯВА ПО-ДОБЪР КОНТРОЛ

Не на последно място, с програмите за обединение на задълженията по-лесно и по-добре управляваш личните си финанси и семеен бюджет. Не се налага да помниш срокове и да се притесняваш, че можеш да пропуснеш плащане. Имаш по-добър контрол върху финансите си и банкираш по начин, отговарящ на твоя стил на живот.

Мечтаеш за екскурзия до приказна Прага, разходка из търговските улици на Виена или семеен уикенд в любимата на всички Венеция. Ако до 31 март 2018 г. кандидатстваш и усвоиш нов кредит по програма „Повече днес“, участваш автоматично в томбола за пътуване за двама до един от тези романтични градове.

Последвайте канала на

Novini.bg
4744 1

Коментари 1

Добави коментар
Няма значение

2018.04.02 | 11:41

1
Всичко това на думи звучи много добре. Но на практика нито можете да предлоците по- добро обслужване, нито по- ниски цени от повечето банки.... Да не говорим, че удължавайки срока крайното оскъпяване ще е по- голямо. А вече има и автоматично погасяване на вноски. Общо взето правейки реклама дезинформирате и подвеждате хората.

Добави коментар

Водещи новини