МЗ готово с оздравителен план за "Пирогов"

  • 16 март 2018 14:02

  • 1139
  • 0
МЗ готово с оздравителен план за "Пирогов"
©

Здравният министър Кирил АнаниевКирил АнаниевКирил Ананиев е министър на здравеопазването в третия кабинет на Бойко Борисов. Роден е през ще оптимизира дейността на "Пирогов". Това стана ясно от думите му пред медиите в Народното събрание в отговор н авъпрос за брифинга на прокуратурата от тази сутрин.

Нямам притеснение за проверките на прокуратурата в Пирогов, отсече Ананиев. Следващата седмица ще влезем там с конкретен оздравителен план, увери министърът.

Планът щял да подобри финансовото състояние и да оптимизира разходите и структурите в болницата. Болницата има нужда от преструктуриране на отделенията, убеден е министър Ананиев.

Има четири хирургии, четири ортопедични отделения, ненужни структури, ненужни началници и управленски персонал, според него. Оптимизацията не трябвало да св възприема като съкращения. Планът означава по-малко административни разходи и повече разходи за лечение на хората, каза още Кирил АнаниевКирил АнаниевКирил Ананиев е министър на здравеопазването в третия кабинет на Бойко Борисов. Роден е през.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1139 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини