Нено Димов ще участва в семинар за интегрираното управление на отпадъците

  • 16 март 2018 11:32

  • 1032
  • 1
Нено Димов ще участва в семинар за интегрираното управление на отпадъците
© Булфото

Министърът на околната среда и водите Нено ДимовНено ДимовНено Димов е министър на околната среда и водите. На 10 януари 2020 година той подаде оставка, която бе ще участва в семинар "Интегрирано управление на отпадъците", който ще се състои на 16 и 17 март в курорта "Пампорово", информираха от МОСВ.

Форумът се организира от Варненския свободен университет "Черноризец Храбър" и Института за интегрирано управление на общините в партньорство с областната управа на Смолян.

В семинара, който е предвиден като обучение за общините, ще участват над 100 представители на местната власт и бизнеса от 27 общини - от Смолянска, Пловдивска, Пазарджишка, Кърджалийска, Бургаска и Софийска област. Сред лекторите са проф. Анна Недялкова, президент на ВСУ "Черноризец Храбър", председателят на парламентарната комисия по околната среда и водите Ивелина ВасилеваИвелина Василева Ивелина Веселинова Василева е родена на 8 октомври 1969 г. в Бургас. През 1988 г.  завършва, Джордж Кремлис, ръководител на отдел "Екологична оценка на въздействието на околната среда и политика на сближаване" към Главна дирекция "Околна среда" на Европейската комисия, допълниха от Министерството на околната среда и водите.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1032 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.03.16 | 12:40

1
КАТО СЕ ГОВОРИ ЗА ОТПАДЪЦИ,СЕ СЕЩАМ ЗА ШАЙКАТА.

Добави коментар

Водещи новини