7 са пострадали в катастрофа на бургаско кръстовище

  • 16 март 2018 09:45

  • 1554
  • 0
7 са пострадали в катастрофа на бургаско кръстовище
©

Седем души са пострадали в катастрофа на кръстовището на бургаските улици „Струга“ и „Стефан Стамболов“, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Бургас.

Инцидентът е станал около 6.20 часа сутринта при светофарна уредба на режим „внимание“ и намалена видимост поради гъста мъгла. Транспортното произшествие е станало между движещия се по ул. „Струга“ лек автомобил „Рено“ и друг лек автомобил „Ауди“, пътуващ по път с предимство - бул. Стефан Стамболов“ от к-с „Славейков“ в посока централна градска част.

В УМБАЛ – Бургас, разположена непосредствено до мястото на инцидента, са откарани седем души, петима от които са прегледани и освободени за домашно лечение с леки наранявания. В отделение „Неврохирургия“ за наблюдение са настанени водачът на л.а. „Ауди“ и неговия спътник, които получили контузии по тялото и травми в областта на краката, но са без опасност за живота.

По първоначални данни до пътния инцидент се е стигнало заради ръчно регулиране на трафика в натоварената отсечка, както и по вина вина на водача на автомобила с марка „Рено“, който е отнел предимството на другия автомобил.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1554 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини