Тръмп е решил да замени съветника си за националната сигурност Хърбърт Макмастър

  • 16 март 2018 08:33

  • 844
  • 1
Тръмп е решил да замени съветника си за националната сигурност Хърбърт Макмастър
© Getty Images/Guliver

Президентът на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския е решил да замени съветника си за националната сигурност генерал Хърбърт Макмастър, съобщи в. "Вашингтон пост", цитиран от Ройтерс и ТАСС.

Вестникът се позовава на петима осведомени източници.

Тръмп обмисля няколко варианта за замяната на Макмастър, сред които бившият постоянен представител на САЩ в ООН Джон Болтън и началникът на канцеларията на Съвета за национална сигурност Кийт Келог.

Смята се, че Макмастър няма да бъде уволнен незабавно. Тръмп иска да отдели време за тази смяна, за да не унижи Макмастър и грижливо да избере новия си съветник за националната сигурност, пише вестникът, според който Тръмп смята да направи и други кадрови промени в Белия дом.

Президентът Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския е в добри работни отношения с генерал Макмастър, а съставът на Съвета за национална сигурност към Белия дом не се променя, заяви в Туитър говорителката на Белия дом Сара Сандърс, цитирана от ТАСС.

Последвайте канала на

БТА
844 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
чифутите му дишат във врата

2018.03.16 | 12:02

1
и рижавия ги мести като, пионки всяка седмица.Става все по забавно.

Добави коментар

Водещи новини